Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Tervasillan reitti on suosittu. Voisiko turvallisuuden vuoksi nopeutta alentaa sekä kaistoittaa jalankulun?

Onko Kotkassa kaksi eri postinjakajaa? Jos on niin miksi. Kertoisko posti minä päivinä posti virallisesti jaetaan.

– Wanharouva

Aktiivisten ammattiyhdistysihmisten motto: Tasaan sitten työn määrällä. Mahtavaa.

Tervasillan reitti on suosittu. Voisiko turvallisuuden vuoksi nopeutta alentaa sekä kaistoittaa jalankulun?

– Varoitettu on

Näkökulmaa ahtaajille. Esim. säiliöautonkuljettajan palkka 16,50 e/h+lisät, yli 15 v pätevyys. Tiellä joka kelillä muitten seassa.

– 40 vuotta tiellä

Ei Venäjä mihinkään katoa. Siksi pääministerimme olisi viisasta jättää "raskaan tykistön" sanallinen käyttö vahvemmille(USA, Saksa, Ranska, Iso-Brittannia) etenkään kuin tämän ikävän sodan lopputulosta ei vielä tiedä kukaan.

Kuinka kannattavaa on laittaa veroeuroja Kantasatama-brändimainontaan Kotkassa keskellä talvea. Missä mansikkalahden uimarannan mainokset?

Ihminen, joka alentuu julmuuksiin ihmistä ja eläintä kohtaan, ei ansaitse minkäänlaista ymmärrystä. Venäjän brutaali hyökkäys Ukrainaan on osoittanut sen, ettei Venäjän kansalla ole mitään tulevaisuutta, jos ihmiset siellä eivät herää.

Unkarista tulossa valtuuskunta jolla ei mitään asiaa. Ei muuta kuin Ikeaan lihapullille, sieltä onkin lyhyt matka takaisin lentokentälle.

– Emppu

Kymsotelta viime syksynä henkilökohtaisen palvelusetelin yksityisille palveluntuottajille 6% palkanalennus. Työntekijät irtisanottu, jäikö työn ilo? Saa miettiä.

Translakiuudistuksesta: Tietääkö oikeasti nelivuotias, että on tyttö vaikka on pippeli, niin kuin muilla pojilla?

– Mitä vielä!!!