Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kaupunginteatterille kiitos Baskervillen koirasta!

Älkää viekö näkö- tai hajuvammaisia koiria Huutjärven koirapuistoon.

Luoja meitä varjelkoon enää vihervasemmistohallitukselta. Tuhoisat ratkaisut ovat vielä tuoreessa muistissa, toivottavasti.

Menkää ammattivalittajat lakkoon edes kerran.

Kaupunginteatterille kiitos Baskervillen koirasta! Nopeaa, nokkelaa ja hauskaa!

Mahtava uutinen, Teemu Keskisarja on perussuomalaisten ehdokas kevään vaaleissa.

Noin 90 vuotta sitten eräs rasisti nousi valtaan Keski-Euroopassa tunnetuin seurauksin. Kannattaa siis miettiä viimeistään äänestyskoppiin mennessä, millä tasolla meikäläisetkin populistit liikkuvat ja mihin se pahimmillaan johtaa.

Suomi lupasi antaa Ukrainalle 450 miljoonalla aseita ja USA vastaavasti 2000 miljoonalla. Ottaen huomioon kansantuotteet Suomen osuus olisi 26 miljoonaa. Kypäräpuolue vastustaa velan ottoa, mutta mistä se 450 miljoonaa otetaan – orvoiltako?

Ahtaajat puheenjohtajineen osoittavat taas, että insinöörin palkkaa nauttiville peruskoulun käynneille ei mikään riitä.

Jos nukkeleikit eivät enää onnistu, niin kannattaa viisastella Kymärin mielipidepalstalla. Bravo!

Nyt ymmärtää AKT:n lakkoasian. Ahtaajat puhuvat nettopalkoista verojen jälkeen. Jos nettopalkka on 2 200 euroa, niin bruttopalkka lienee yli 3 000.

MOT täyttä asiaa...Suuri puhallus? Kuka selvittäisi tarkemmin?

Aivan upeaa 17-vuotias Jimi Laitila, jolla on hienot, päättäväiset suunnitelmat haaveidensa toteuttamiselle. Pääset vielä pitkälle! Tosi hienoa!

Miksi turve ei uusiudu Suomessa, mutta kaikissa muissa Pohjoismaissa kylläkin? Arvalla tämä asia ratkaistiin vihreiden hyväksi. Suomi on täysin hiilineutraali, mikäli soiden hiiltä sitovat vaikutukset otetaan laskennassa huomioon. – Totuus