Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Onko kaupunki laiminlyönyt valvonnan Kyminsuuntien siltaremontissa?

Ahtaajalakko piti alkaa pikaisesti ennen kuin pilkkijäät sulavat.

Vainoaminen, myös venäläisten vainoaminen, perusoikeuksia rajoittamalla Suomessa on ihmisoikeusrikos. Venäläisten kiinteistökauppojen laiton hankaloittaminen on laskenut rajusti kantasuomalaisten talojen arvoja.

Toivottavasti Karhulan uuden koulun sisätiloista ei tehdä niin sanottua avointa tilaa. – Ex-ope

Aino-Kaisa Saarinen varmasti osaa hiihtää, mutta kisojen asiantuntijakommentointi ahdistaa kuulijaa.

Erittäin hyvä mielipidekirjoitus "Ulkomaalaisvahvistuksia on monenlaisia" keskiviikkona Irja Sinivaara! Kiitos! – Tuulikki Kaasinen

Työskennellessäni 70- ja 80-luvulla eräässä työpaikassa lakon tullessa, aina ensimmäisenä lakkoon meni osasto jonka luottamusmies oli kommunisti. Toimiiko sama vielä AKT:ssä?

Oksettaa ahtaajien ahneus. Ei muuta kun vienti seis, lakkoon ja joka päivä 400 miljoonan tappiot. Ei ole kansan tuki takana tässä lakossa. Miten ihmeessä olettekaan tulleet toimeen nykyisellä palkalla?

Verorahojen syytäminen Cursoriin pitää lopettaa, kuten koko laitos. Tekee kalliita ja kelvottomia ehdotuksia, kuten akkutehdas, jota ei voi toteuttaa.

Onko kaupunki laiminlyönyt valvonnan Kyminsuuntien siltaremontissa? Joutuuko urakoitsija vastaamaan sopimusrikkomuksesta? Olisiko aika ottaa uusi urakoitsija tekemään silta nopeasti valmiiksi? – Kävelijä

"Hiidelläänkö Suomen eduskunnassa samoja latuja, kuin Ukrainan entinen koomikko"? Kyllä, mutta kääntäen niin, että ensin hakeudutaan eduskuntaan, jopa ministeriksi, ja sitten heittäydytään koomikoksi. – Apuva

Kyminsuuntien silta, kummallista, ettei valvontaa kaupungin toimesta tehty, kun korjaustyö oli käynnissä. Naurettavaa sanoa, että kevyen liikenteen salliminen teltan alla olisi vaikuttanut vesieristyksen tekemiseen.

Sodalla on syynsä, myös Ukrainan sodalla. Tosiasioiden tunnustaminen ja sodan juurisyiden puolueeton analyysi on ainoa tie rauhaan. Toivottavasti näin menetellään, ettei USA:n käyttämä Japanin rauhaan pakottaminen toistu.