Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Millä perusteilla korotitte Haminan johtavien viranhaltijoiden palkkoja lähes 1 000 euroa kuussa?

Millä perusteilla korotitte Haminan johtavien viranhaltijoiden palkkoja lähes 1 000 euroa kuussa? Ei riitä syyksi, että jossain maksetaan parempaa palkkaa. Mahtaako osaaminen ja tehtävien hallinta olla samalla tasolla? Epäilen.

Olin pari päivää Koksissa sydänosastolla. En voi kuvitella parempaa hoitoa. Suuri kiitos kaikille osallistujille. – Se ylipitkä

Jopa venäläisille kannabiksen kasvattajille maksetaan täysi ylläpito Suomessa. Eikö Suomessa veronmaksajien rahoilla elämistä saada loppumaan? Miettikää tarkasti, ketä huhtikuussa äänestätte.

Meidän perhe on tosi tiukilla elantonsa eteen, mutta Haminan herrat nostavat palkkoja. Kyllä Hamina on surkea paikka asua ja elää.

Kyllä oli hyvä kuva Lintilän ottamaksi Marinista ja Mäkysestä. Harmi, kun lehdet eivät uskaltaneet Iltalehteä lukuun ottamatta julkaista sitä.

Päättäjät, antakaa mahdollisuus näille pienille, jotka itsekin ymmärtävät, ettei puhe suju niin, että muut sitä ymmärtäisivät. Puheen kehityksen varhainen ja erityinen tukeminen pienryhmässä mahdollistaa oppimisen ja terveen itsetunnon kehittymisen.