Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Äänestäjiä kiinnostaa, mistä jatkossa säästetään

Eduskuntavaalit ovat nurkan takana. Toreilla ja muualla alkaa tulla ehdokkaita vastaan vaalilupausten kera. Pullaa, kahvia ja soppaa on tarjolla, kun oikeaan aikaan menee torille.

Myös väittely mediassa alkaa, kun puolueet kertovat vaaliteemojaan. Se, mistä säästetään, kun Sanna Marinin hallituksen velkoja aletaan maksamaan takaisin, etenkin kiinnostaa äänestäjiä. Samoin se, mistä mikäkin puolue käy leikkaamaan maamme menoja tulevalla hallituskaudella. Äänestäjiä puhuttaa myös ruuan, sähkön ja polttoaineiden hinta.

Kolme kovaa muodostavat kärjen gallupeissa: kokoomus, SDP ja perussuomalaiset ovat johdossa.

Nyt kannattaa äänestää ennakkoon tai vaalipäivänä. Näin pystyt vaikuttamaan, mihin suuntaan maamme lähtee, kun vaalit on käyty. Ei kannata jäädä kotiin nukkumaan näissä vaaleissa, sillä jokainen ääni on tärkeä ja ratkaisee tulevan eduskunnan kokoonpanon.

Se on varmaa, että tulevaisuudessa menoista leikataan ja paljon. Me kaikki veronmaksajat joudumme laittamaan kortemme kekoon näissä talkoissa. Se ehdokas, joka lupaa kaikkea hyvää ja vappusatasia kaikelle kansalle, valehtelee, sillä tulee aika, jolloin laitetaan uusia reikiä vyöhön niin, että ne pysyvät jalassa seuraavat neljä vuotta.

Risto Kolehmainen, Kotka