Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kiitokset Haminan kevyen liikenteen väylien hoitajille hyvästä aurauksesta ja hiekoituksesta ainakin Salmenkylä–Poitsila alueella

Kyllä on hankalaa lähteä jäteasemalle viemään karisevaa joulukuusta. Miksi Kymenlaakson jäte ei ilmoittanut jo joulukuun alussa ettei joulukuusia enää kerätä joulun jälkeen. Olisin jättänyt kuusen ostamatta. Tämäkö hyvää asiakaspalvelua?

– Närkästynyt mummo

Onko Mäntymaa tehtäviensä tasalla? Onko hinta/laatusuhde kohdallaan?

– Veronmaksaja

Elämä tulee jatkumaan Suomessa vielä Ukrainan sodan ja Putinin jälkeenkin. Arvaamaton naapurimme Venäjä tulee olemaan jatkossakin meidän naapurimme. Nyt Suomen pitää olla mukana EU:n kautta kaikissa, nykyistä Venäjän hallintoa vastaan asettamissa pakotteissa.

Oishan se Inkoon teräshanke toteutuessaan hieno asia, mutta tarkastelkaapa hieman mahdollisen toteuttaja-firman taustatietoja. Mitä tietoja löytyy esimerkiksi verottajalta? Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta.

Tässä taas suuria kysymysmerkkejä maassamme: Matti Saarelainen, Aleksander Barkov senior...

– Sinisilmä

Erittäin hyvä kommentti 5.1. Make7.2:ltä, täyttä asiaa!

Miksi kaikki bussivuorot: Hamina–Lappeenranta–Hamina vuorot on lakkautettu? On niitä ihmisiä jotka haluavat matkustaa rauhassa, kysyy mummo

Kymen Sanomien tekstaripalstalla joku trollaa pääministeri Marinia. Vaalityö on alkanut ikävästi jo hyvissä ajoin. Marin on loistava, aktiivisesti vaikeuksia ratkaiseva pääministeri.

Kiitokset Haminan kevyen liikenteen väylien hoitajille hyvästä aurauksesta ja hiekoituksesta ainakin Salmenkylä–Poitsila alueella.

– Lenkkeilijä

Hoivakodeissa porisee puurot ja hoitajien hermot. Olen hoitaja, en kokki. Kauha käteen johtoportaalle, niin loppuu typerien päätösten teko!