Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit: Vartija ei ole viranomainen, vaan siviilihenkilö toimessaan

Pelkäänpä, että Ruotsinsalmenkadun ja Merikadun risteyksessä rysähtää kohta ja ikävin seurauksin. Eräs kiinteistö jättää näemmä taas kerran kaikki valtavat lumikasat korjamatta. Risteyksessä ei näe suojatielle tulijoita eikä autoja.

– Kunnallisveron maksaja

Tilastot ja tiedotus ovat aika mielenkiintoisia. UPM on Suomen toiseksi suurin sähkön tuottaja ja paperiteollisuus kokonaisuudessaan sähköomavarainen. Silti paperiteollisuus on 22 %:n osuudellaan viemässä yhteisestä sähköntuotantomassasta reilun viidenneksen. "Onnistuimme joulukuussa säästämään sähköä niin reippaasti, että tulevasta pakkasjaksosta ei ole huolta"! Haloo! Sähkö on tuoretuote. Se käytetään oitis, sitä ei voi säästää.

– MAKE7.2

Onneksi muut poliitikot olivat sen verran fiksuja etteivät taipuneet Stubbin vaatimuksiin antaa viisumivapaus venäläisille ja poistaa historian opetus kouluista.

Kymen Sanomien tekstiviestissä kirjoittaja pitää vartijaa viranomaisena. Vartija ei ole viranomainen, vaan siviilihenkilö toimessaan.