Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kuinka joku julkeaa vielä myydä lapsityövoimalla valmistettuja ns. aitoja mattoja?

Rakkaat lapset -tv-sarja on täysin kuvottava ns. komedia, aivoinfarktiäidin hölmöilyä. Vakavaa asiaa ei saa huumorisoida. Selvästipä huomaa että alle 30-vuotiaat kikattimet sitä kirjoittavat.

Marinin hallitus jakaa avokätisesti maailmalle. Aseostoissa ei myöskään säästellä. Suomalaiset kelpaavat kyllä kaiken maksajiksi. Terveydenhuolto on ajettu alas. Sairaista on tehty sen kärsijöitä.

Kuka on sanonut Marinia rikolliseksi? Höpö höpö. Kokematon ja pääministerin tehtävään sopimaton kylläkin. Kulutusjuhlat ovat nyt ohi. Suosion kalastelu ei enää onnistu velkarahan turvin. Nyt sitten uhriudutaan ja aletaan puhumaan palturia.

Onko kuinka yleinen tapa ja käytäntö, että kunnan palveluksessa oleva virkahenkilö antaa tarkoituksella väärää tietoa ja ohjausta päätöksiä tekeville luottamushenkilöille? Mikäli näin on tapahtunut, niin monoa vaan ja pikimmiten. – LEX

Kuinka joku julkeaa vielä myydä lapsityövoimalla valmistettuja ns. aitoja mattoja? Kuka niitä pystyy lattialleen hyvällä omallatunnolla levittelemään?