Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Iso kiitos ja halaus kaikille, jotka säästätte raketit uudenvuoden aattoon klo 18 saakka!

Kiitos Ratapihan pojille hyvästä palvelusta, luottamuksellisuudesta sekä monista kuluneista vuosista. Hyvää uutta vuotta 2023.

Ritva ja Tuula L.

Jatkuvasti kasvava aseteollisuus on suurimpia ilmaston saastuttajia . Sen tekemät kokeet voivat liikuttaa mannerlaattoja ja saada myrskyt riehumaan ja tekemään tuhoja. Miksi näistä vaietaan?

Iso kiitos ja halaus kaikille, jotka säästätte raketit uudenvuoden aattoon klo 18 saakka!

Karvakorva ja sen emäntä

Venäjä ampuu raketteja siviilikohteisiin. Täällä kaupunki ampuu avustusrahat taivaan tuuliin.

Kotkan kaupunki selittelee että ei ole kalustoa lumen vientiin, ei se ole selitys! Pitää hommata kalustoa ja tekijöitä. Nämä ovat poliittisia päätöksiä joita on tyhmyydestä tehty kun Kotkan poliitikot säästää.

Näinkö se on, että jos et hyväksy tätä Marinin ja muun vihervasemmiston toilailuja, niin olet tietenkin persu? Itse en ole persu, mutta en silti hyväksy tätä kaiken lamauttavaa viherhömppää.

Aittakorven pyöräteitä hoitavat, lämmin kiitos hyvästä hoidosta.

Kävelevä mummo

Kiinalaisilta ei aiota vaatia koronatestiä Suomeen tulessa. Terveydenhoitotilanne ei kyllä tarvitse yhtään lisää kuormitusta vain Aasian turistien suosimisen seurauksena! Pohjoisen hangiltahan edellinenkin epidemia alkoi. Taas ollaan päätöksissä myöhässä.

Aura työntää katulumia myös aitamme yli pihallemme. Aitaa korjattu lumikuorman aiheuttamista vahingoista useamman kerran. Alueesta vastaava taho ei vaivaudu edes vastaamaan sähköposteihin.

Tehkää nyt jotain Koksin päivystyspuolelle menemisen helpottamiseksi! P-paikka kuin turkkilainen tori.