Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kymsoten työntekijöiden toiminta aluevaltuustossa ei näytä hyvältä

Kymen Sanomat kertoi laajassa jutussaan Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuuston kokouksesta, jossa päätettiin ensi vuoden talousarviosta. Jutussa tuli esille kokouksessa keskustelua herättänyt henkilöstölle työnantajan toimesta Epassille ladattava 400 euron summa, joka on työnantajan työntekijöille tarjoama merkittävä työhyvinvointia parantava etu.

Allekirjoittanutta ihmetyttää kovasti se, että miten ihmeessä jotkut Kymsoten työntekijät kokevat sen olevan ihan ok, että ovat päättämässä itselleen tulevasta etuudesta. Se on kaiken hyvän hallintotavan vastaista. Ei totta totisesti näytä hyvältä!

Ja vaikka sitä ei varsinaisesti missään olisi kielletty, kuvastaa se päätöksentekijän moraalia ja harkintakyvyn puutetta. Olkoonkin, että etu koskettaa samalla tuhansia muitakin hyvinvointialueen työntekijöitä. Ei herätä ainakaan minussa kovin suurta luottamusta päätöksentekijöihin, jotka toimivat tällä tavoin.

Ainoa suoraselkäinen ja vastuullinen päättäjä asiassa lehtijutun mukaan oli Jari Larikka (kok.), joka piti oikeana jäävätä itsensä asiassa. Kiitokset hänelle siitä. Oikein toimittu!

Janne Tolvanen, kunnanvaltuutettu (sd.), Virolahti