Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Ahkerille auraajille iso kiitos hyvin tehdystä työstä!

Miksi ei nyt aurata loskaa jalkakäytäviltä ennen kuin pakastaa?

Kuusen kynttilöitä ei koko kaupungissa! Myyntikiellossa palovaaran takia. Seuraavaksi kai vaaditaan turvaliivit suojelemaan neulasten pistoilta.

Ahkerille auraajille iso kiitos hyvin tehdystä työstä! – Mummeliini

Haminalla raha ei riitä oikeisiin asioihin. Terveydenhoito on ajettu alas. Seurahuone lopetti korjaamattomien vaurioiden takia. Eikö olisi syytä alkaa karsia johtajistoa ja muutakin henkilökuntaa, sieltä löytyy kyllä säästöjä.

Ovatko ihmiset narrattavissa? Marketeissa ensin kampanjavessapaperit, joka päivä aina joku tuote. On totuttu hamstraamiseen.

Vasemmistohallitus teki hyvätuloisia hyödyttävän sähkötukipäätöksen.

Kantasataman uudisrakennukset näyttävät tilapäisiltä varastorakennuksilta. Pitää oikein ponnistella löytääkseen noista kyhäelmistä mitään kaunista. Onkohan panos ja tuotos -suhde kohdallaan?

Kotkalaiset Lenin-patsaan puolustajat voisi Saksa lähettää junalla Pietariin lietsomaan vallankumoustaan ja rauhaansa vaikkapa Ukrainaan. Näkkileipää Lantmänneniltä mukaan ja kyytipojaksi kiinteistösopimuksia. – Viuluja maksava kotkalainen

On täysin oikein ja oikeutettua, että joulukuun lapsilisiä on maksettu korotettuna. On inhimillistä huomioida joskus myös suomalaisia perheitä, koska meidän verovaroistamme syydetään rahaa Euroopan muihin maihin tai milloin mihinkin ilmastokotkotuksiin. Vai mitä mieltä on ministerimme Paatero?

Se, ketä Suomen Nato-jäsenyys ja Ukrainan tukeminen kaivelee, tervemenoa Venäjälle eikä tarvitse takaisin tulla. Täällä ei kaivata terroristisen diktatuurivaltion tukijoita. Viekää Leninin patsaat mennessänne.