Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Luokaa lumet, että liikuntarajoitteiset pääsevät kauppaan ja vaikka roskikselle

Luokaa lumet, että liikuntarajoitteiset pääsevät kauppaan ja vaikka roskikselle, pihat ja kadut liukkaita.

Alan säästämään sähköä kun Vellamo alkaa ensin.

Työmiehenkadulla tulisi myös siirtyä vuoropysäköintiin tai sen "omakotiosuudesta" tehdä pelkkä parkkipaikka runsaslumisina talvina.

Onko Marinin hallituksen (vihreiden) politiikka ollut järkivihreää toimintaa? Ei ole, vaan myrkynvihreää oman edun ajamista ja tarkoituksellista kansalaisten elinolojen kurjistamista.

Katja Arvelmo kirjoitti asiaa. Suomen itsenäisyyden hintaa ei saa unohtaa. Siitä on kerrottava jälkipolville suoraan ja kaunistelematta. Ukraina on viimeinen esimerkki, jos ei ole puolustustahtoa valta vaihtuu.

Kiitos Kotkan Kaupunginteatterille aivan hulvattomasta Addams familysta. Siitä riittää iloa ja valoa pidemmäksi aikaa pimeään vuodenaikaan. – Teatteriin mars

Sähkön hinta on kuin puuro. Se valmistetaan halvoista kotimaisista raaka-aineista, mutta tarvitaan ripaus ulkomaista maustetta jonka hinta on 1000 euroa / litra. Tämän jälkeen valmista puuroa myydään 1000 euroa litra. Sähkönmyyjiä on pakko onnitella loistavasta liikeideasta.

Kaikki, jotka toitottavat kalliin energian olevan hallituksen/vihersiirtymän syytä, ovat Putinin trolleja ja/tai "hyödyllisiä idiootteja". Älkää uskoko sellaista. Syynä on Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa.

Kiitos Katja Arvelmo, erittäin hyvä kirjoitus keskiviikkona itsenäisyyden hinnan muistuttamisesta.