Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Joku nirppanokka jaksaa valittaa Kotka Millsin tuoksuista – Kun resetoi kielteisen asennoitumisen, huomaa pian, etteivät tuoksut haittaakaan

Johtuu tuulensuunnasta miksi Kotkansaarella haisee. Lounatuulilla haisee aina Popikassa ja Tiuskassa. Haissut jo vuosia – välillä enemmän, välillä vähemmin. Lopettakaa selittelyt. Tehtaat haisee aina!

Joku nirppanokka jaksaa valittaa Kotka Millsin tuoksuista. Kun resetoi kielteisen asennoitumisen, huomaa pian, etteivät tuoksut haittaakaan.

Miksi ihmeen takia skandaali-MM-jalkapallopelejä pitää lähettää niin monelta tv-kanavalta yhtä aikaa, vaikka Suomi ei ole edes mukana? Syrjitäänkö katsojia? – Onko tolkkua?

Menee aina vain lujempaa pääministeri Marinilla.

MM-potkupallosta. Eikö peliä pitäisi pelata rajojen sisäpuolella? Siis niin, että jos pallon pienikin osa on paksulla rajaviivalla, niin pallo on ulkona. Järki käteen tässä asiassa!

Suuret kiitokset Kotkansaaren molemmille K-kaupoille. Asiantuntevaa palvelua ja pikaista tuotetietoista selvittelyä. Mukava käydä! – Gorgonzola

H. Ekholm, saisit vastauksen pulmiisi helpommin kysymällä hoitajilta. Turvapuhelimissa on akut sähkökatkojen varalle, toimivat siis silloinkin. – Potilas itsekin

Hallitus hyväksyi paperittomien terveydenhuollon. Mitä väliä, jos suomalaiset eivät saa hoitoa. Muistakaa, kun äänestätte viher-vasemmisto porukkaa .

Kymen Vesi, nostatte taas reilusti veden hintaa vedoten muun muassa sähkön hintojen nousuun. Keväällä kun sähkö halpenee, niin teidänkin hinnat laskee, eikö?

Haminan keskustassa on paljon kauniita ja tunnelmallisia jouluvaloja. Vain kirkkojen pihapiirit pimeinä.