Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Oliko nyt niin, että entinen Luumäen kunnanjohtaja "kuiskuteltiin" ulos Haminan kaupunginjohtajapelistä jo aikoja sitten?

Suomen pääministeri matkustelee ympäri maailmaa, kun pitäisi olla ratkomassa hallitusongelmia. Ei huoleta ilmastonmuutos.

Haminan lippumaailmaa: Tervasaarella kaksi lipputankoa lippuineen, liehuvat siellä yötäpäivää. Toisessa tangossa somasti myös linnunpönttö.

Oliko nyt niin, että entinen Luumäen kunnanjohtaja "kuiskuteltiin" ulos Haminan kaupunginjohtajapelistä jo aikoja sitten? Toverit, me teimme sen taas?

Olipa ovela veto Marinilta. Koska hän vihreänä demarina ei uskalla vastustaa vihreiden älyttömimpiäkään esityksiä, niin miten sattuikaan kaukomatka sopivasti kohdalleen? Eiköhän tuota venkulointia ole jo nähty riittämiin?

Järkyttävää luettavaa keskiviikon lehdessä Kymsoten toiminnasta. Olisi johdon syytä katsoa peiliin ja tehdä johtopäätökset. Mutta ei...ihmisten vika, mitä sairastavat. Myös sydänpotilaitten jatkohoito täysin olematonta tai pikemminkin sitä ei ole ollenkaan.

Pääministeri vierailee Uudessa-Seelannissa ja hallitus Suomessa taas pahassa kriisissä. Siellä ei tiedetä edes Suomen sijaintia, eikä ole juuri mitään kanssakäymistä meidän kanssamme. Kohta media julkaisee hohtavia kuvia, ja Marinin ulkokiiltoa pidetään näin yllä. Huh huh.

Kyllä on sähköyhtiöiden tehtävä muhkeita voittoja. Sähköstä maksetaan kalleimman tuotantotavan perusteella. Mitä kalliimman tavan tuotantoon joku keksii, sitä rajummiksi voitot kasvaa, kun halvalla tuottaa. Mitään järkeä?

Miksi maakaasun hinta ei laske, vaikka maailmanmarkkinoilla hinta on alle puolet siitä mitä paikallinen energiayhtiö veloittaa?