Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Panttimaksulla kaupunki turvaisi selustaansa

Mitä me kaikki Kotkan veronmaksajat joudumme rahoittamaan ja aivan turhaan? Nyt nostettiin taas alus Kantasatamassa. Aiemmin upposi purjealus ja nyt ravintolalautta.

On hyvä, että tänne Kotkaan tulee yrittäjiä ja saamme tämän myötä hyvää tuulta purjeisiin. Miksi Kotkan kaupunki ei ota jonkinlaista panttimaksua, kun yleensä kaikki uppoaa satamassa pohjaan ja menee konkurssiin? Nämä kaikki "Titanicin" nosto-operaatiot maksaa Kotkassa asuva veronmaksaja. Jos kaikki menee hyvin ja pysyy pinnalla, saa yrittäjä panttieuronsa takaisin. Vahingon sattuessa jäisivät rahat kaupungin kassaan.

Muutenkaan ei täällä mene niin hyvin taloudellisesti, että aina voisimme maksaa muiden laskut ja tehdyt taloudelliset kuprut. Tällä sopimuksessa mainitulla pantilla säästyisi moni euro Kotkan kaupungin muihin menoihin. Lisäksi yrittäjä tuntisi vastuuta tekemisistään tullessaan yrittäjäksi Kotkan Kantasatamaan tai muualle Kotkansaarella. Tässä pikku vinkki, jotta vero eurot menisivät parempaan käyttöön ja kaikilla olisi parempi mieli.

Risto Kolehmainen, Kotka