Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit

Nyt valitettavasti on pakko ostella niitä aseita tiettyyn laajuuteen asti tai muuten terveydenhuolto saatta siirtyä Mosksoten alaisuuteen. Ylilääkäri Putin tuskin tarjoaa roskakansalle kovin kummoisia palveluja.

Eikö sähkökatkoksen jälkeen yleensä seuraa sähkön kulutuspiikki, kun kaikki laitteet joudutaan käynnistämään uudelleen? Mikä silloin on todellinen kokonaissäästö? Lisäksi laitteiden kestoa koetellaan. Suomi on taantunut 1960-luvun tasolle.

No nyt ollaan saatu Pernoontielle hidasteet Kurittulasta Kaukolaan. Pitäisköhän vaihtaa auraajaa.

Lehtitiedon mukaan Kymsoten hyvät palkat varmistaa palvelun laadun. Taitaa olla sitten kaikki johtajat vielä palkkakuopissa kun palvelut ei toimi.

Pienipalkkainen eläkeläinen

Samaan aikaan kun sote-johtajien palkkoja nostetaan laahaa esimerkiksi vanhusten hoito ala-arvoisella tasolla. Voisiko julkaista hoitajien palkkakehityksestä vastaavan jutun.

Mummu Kotkasta

Hyvinvointialueen toimialajohtajan korkeaa palkkaa perustellaan sillä, että vastuulla on sairaalakokonaisuus, koronaan liittyvät asiat ja budjettivastuu. Miksi pääministeri, joka vastaa koko Suomen asioista saa pienempää palkkaa?