Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | En halua maksaa Ocean Barin nostoa verorahoillani. Miten minun tulee toimia?

Media kirjoittaa, että ruuan hinta nousee 17 prosenttia vuodentakaisesta. Ei se hinta itsestään nouse, kauppiaat sen hinnan nostavat. Kate on todella korkea!

En halua maksaa Ocean Barin nostoa verorahoillani. Miten minun tulee toimia?

Vai vip-katsomo Haminan Pallokentälle? Mistä vipit, Helsingistäkö?

Eikö enää saa kirjoittaa tapahtuneista huonoista asioista, joihin pitäisi saada parannuksia, terveydenhoito esimerkkinä? Olen syöpääkin sairastavana saanut kaikkea kokea.

200 milj. maksaa ilmastonmuutostoimet. Entä Suomessa joka on kylmä maa? Lämmöt ja ilmastoinnit suljettu sähkön säästösyistä. Kohta koko Suomi homeessa. Kuka tämän tyhmyyden maksaa?

Kotka-Kymin seurakunnan jumalanpalvelusten alkamisajat porrastettiin. Niiden luvattiin myös olevan vuorottelevia. Eivätpä olleet, Kymin kirkon palvelus on edelleen iltapäivällä.

Pernoontie – alla uusi tasainen asfaltti. Talven ensimmäisen aurauksen jäljiltä tiehen saatu aikaiseksi parin metrin välein poikittain tiellä olevat kovat harjanteet. Ajo kuin harvalla pyykkilaudalla.

Ei meillä ole mitään hätää, "löpö" on halpaa. Tuli lumi, 20 millimetriä. Päivän aikana pakkaslumi pölisi kaduilta pois, aamuyöllä aurattiin männynneulasia kaduilta. – Peräkylän ukko

KSOY lähetti uudelle asiakkaalle laskun 19 pv/1 286 kwh 558 euroa Tähän asti lasku noin 50 euroa kuukaudessa. – 86-vuotias ukko

Kiitos Mika Seppälä tarinasi kertomisesta. rohkeaa esiintuloa tarvitaan mielenterveysasioista. – Nuorensa itsemurhalle menettänyt

Kun viideltä aamulla aloittaa katujen ja jalkakäytävien jyrsimisen, niin ennen "aamuruuhkaa" onkin saatu kerättyä vajaa lavallinen lunta Kotkansaarelta. Hyvä pojat!

KSOY:n perusmaksu nousi minulla 206 prosenttia ja käyttömaksu 380 prosenttia. Kohtuullistako?