Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Noita mökkejä vaan näkyy ilmestyvän saariin, ilman rakennuslupaakin?

Asfalttiurakoitsija "unohti" rojukasat Maitikkatielle. Olisitteko hyvä ja noutaisitte pois ennen kun lumi tulee. Vie tällä hetkellä pysäköintipaikan joita muutenkin on liian vähän.

Noita mökkejä vaan näkyy ilmestyvän saariin, ilman rakennuslupaakin? Hirsimökki vaan pystyyn ja jos joku kyselee, niin haetaan sitten jälkikäteen poikkeuslupaa. Purkupäätös olisi se ainoa oikea ratkaisu. – Teikäläinen

Evoluutio ei ole ollut demokratian mukainen. Se on kuitenkin onnistunut elollisuuden valintojen sosiaalistumisen kautta kehittämään sen käyttöömme. – Mäntti

Samoin Haminassa. Mopoilijat terrorisoivat koko kaupunkia. Poliisi paikalle sakottamaan ja pojat muualle häiritsemästä viritettyine mopoineen.

Musiikkiopiston avoimen os. kohtuuttomat hinnankorotukset vievät ainakin eläkeläiseltä mahdollisuuden opiskella ja harrastaa musiikkia. Miksi olemme niin eriarvoisessa asemassa? Tämä harrastus on monelle tärkeä henkireikä.