Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Täällä on metsäteollisuus lopetettu, tuulivoima kielletty, ja nyt viedään kansanedustajatkin ruuhka-Suomeen

Sarkomaahan voisi kyselytunnilla kertoa, missä tämä halpahemulin puoti on, josta saa parillakympillä parin viikon muonat.

Miten saisimme raskaan liikenteen pois Mussalontieltä, kun ajavat vanhasta muistista?

Haminan henkilökuluissa olisi paljon säästettävää. On henkilöitä, joille ei kuulu kuin tärkeily. On niitä, joille ei tunnu kuuluvan minkään asian hoitaminen. Eikö asialle pitäisi tehdä korjaus?

Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustajalle Ville Kaunistolle koittaa karu todellisuus, jos tulee porvarihallitus ja joutuu äänestämään toisin kuin on nyt tehnyt ja puhunut.

Kyllä Siperia opettaa

Täällä on metsäteollisuus lopetettu, tuulivoima kielletty, ja nyt viedään kansanedustajatkin ruuhka-Suomeen. Näin Kaakkois-Suomea kohdellaan.

Kun ministeri Kiuru saapui liepeet hulmuten ilmoittamaan soten valmistumisesta, oli rahoitus, hoitajamitoitus ja viikon hoitoonpääsytakuu kunnossa. Kaikki oli kunnossa.

Joni Mörk kirjoitti täyttä asiaa hyvinvointialueiden palkoista. Palkat ovat järjettömän suuret! Kukaan ei ole ollut vielä kyseisissä tehtävissä osoittamassa osaamistaan. Kyseessä on yhteiskunnan rahojen järjettömästä tuhlauksesta. Ei mitään järkeä! Vaadin palkkojen reilua leikkausta.