Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Sirviön kausi tullaan muistamaan toistuvista ylijäämäbudjeteista

Kymsoten apuvälineiden vuokrausajan jatko: ei pystytä vastaamaan, soita uudelleen. Soitan ja soitan seuraavanakin päivänä, mutta sama jatkuu, mistä apu? Kymsoten puhelinvaihde aina avulias eikä jätä pulaan. – Kotkansaarelta

Voisiko joku kansanedustajistamme tai paikallisministereistä vastata yksinkertaiseen kysymykseen: Milloin ja missä sähköautot pitää ladata, jotta henkilöt ehtivät sähkösäännöstelyn vallitessa töihin?

Sirviön kausi tullaan muistamaan toistuvista ylijäämäbudjeteista, jotka aina näyttävästi julkaistiin.

Ei ole kokoomuksen kansanedustaja Sarkomaalla käsitystä tavallisesta elämästä, kun väitti, että parillakympillä saa monen viikon ruuat ostettua kaupasta. Että sellaista "työväen" asialla olemista.

Talvirenkaissa nastoja tärkeämpi on kuvio ja pehmeä kumi. Kumi kovettuu koppuraksi vuosissa, ei kymmenissä vuosissa. Hyvää ovat rengasmyyjät tarkoittaneet. Itse olen vain renkaan käyttäjä ja joudun 3 vuoden välein ostamaan uudet.

Nyt kannattaa leipoa kotona kaikki mahdollinen, sillä niin rasvaiset ovat hinnat. Harjoittelu tekee mestarin, ohjeita löytyy joka lähtöön. Tuloksena rahan säästyminen ja mielihyvä.

Työllistämismallin sijaan työntekijöiden panos osatyökykyisten tilanteen selvitykseen ja ohjaukseen. Ei näennäistyöllisyydenhoitoa.