Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Mihin tarvitsemme nykyisen suuruista kunnanvaltuustoa, kun työmäärä olennaisesti vähenee?

"Me päätämme metsistämme, ei EU". Niinpä niin, mutta miettikääpä, kuka siellä EU:ssa jatkuvasti meuhkaa näistä Suomen metsäasioista ja tekee aivan päättömiä esityksiä? Suomen vihreät ja muuan kokoomuslainen meppi Pietikäinen.

Kun uudet hyvinvointialueet aloittavat, niin Kotkan kaupungin budjetista ja työntekijöistä siirtyy suurin osa sen palvelukseen. Mihin tarvitsemme nykyisen suuruista kunnanvaltuustoa, kun työmäärä olennaisesti vähenee? Ja johdollekin suunnitellaan palkankorotuksia?

Sote

Miten yhtä kansanryhmää ei voi kieltää ostamasta maata ja asuntoja, kun se käy sotaa Euroopassa, tappaa siviilejä ja lapsia, uhkailee kotimaatamme ja käyttää asuntoja vakoiluun ja operaatioiden suunnitteluun.

Kotkan ja Cursorin johtoa vietiin kuin pässiä Kantasatamassa, nyt taas akkutehtaassa. Jos kiinalaiset olisivat tosissaan he sijoittaisivat rahaa, eikä veronmaksajat. Vertaa Googleen.

Hei, isot pojat! Siirtäkää tulitikkuleikkinne oman tonttinne puolelle. Terv. Naapuri

Kun selvittää itselleen rehellisesti, millä mallilla Suomen asiat ovat tällä hetkellä, on pakko todeta että maata johtaa historian heikoin hallitus.

Suomen metsien hoidossa ei tule olla EU:lla eikä vihreillä mitään päätösvaltaa. Kokoomuksen tekemä välikysymys oli näin ollen täysin aiheellinen, kunhan vaan saavat ensin oman meppinsä ruotuun.

Ei sitten Saksa oppinut mitään Venäjän maakaasuriippuvuudesta. Sataman osa myydään Kiinaan.