Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Metsolassa joku puhaltaa lehtiä koko päivän joka ikinen päivä

Kyllä minuakin harmitti Orpon puolesta kun Marin ja Saarikko olivat erittäin piikitteleviä ja vähätteleviä tv-väittelyssä, näillä naisilla on hyvin terävä kieli. En ole kokoomuslainen.

Kymi Sinfonietta, Hanna Pakarinen ja Mikael Saari, kyllä oli upea Euroviisut Suomi – 12 points -konsertti. Kiitos viisuhuumasta.

Eikö Kaunissaaren vetovoima synny saaren tunnelmallisesta kylästä ja merellisestä luonnosta! – Kaunissaaressa kaikki tarpeellinen jo

Hyvinvointialueen uuden logon ulkoasun ja hinnan välillä on suuri epäsuhta. Hintaansa nähden mitätön viiruhökötys, joka ei viesti mitään. Ideaa varmaan lainattu entiseltä Merita Pankilta.

Mitä Kotkan kaupungin johtajat ovat saaneet aikaan ansaitakseen palkankorotukset? Tappiollisen tilinpäätöksen ja Ocean Barin typerään seikkailuun 177 000 euroa. Monissa firmoissa suunniteltaisiin ihan toisen suuntaisia toimenpiteitä. – Pekka

Kotkan johto ja palkankorotukset! Suomessa tällä hetkellä useita aloja, joilla pulaa osaavista tekijöistä! Teiltä häpeällistä ahneutta tässä maailmanajassa!

Metsolassa joku puhaltaa lehtiä koko päivän joka ikinen päivä. Anna nyt hyvä ihminen lehtien tippua puusta ja aja sitten ne pois, ei joka päivä. – Kyllästynyt meluun

Mummot ja papat ym. pienituloiset miettivät mökeissään miten saisivat eurot riittämään. Kotkan päättäjät miettivät johtajien "huonoja" palkkoja. Huolensa kullakin. Korotusten vastustajat esiin, niin tiedän ketä äänestän. Jäitä hattuun.

Kysymys mummolle joka ei viihdy Karhunkadulla, kuuluuko sydämen sivistykseen kiroilu, haistatteleminen p- sanoilla ja kehotus "pitää turpa kiinni"? – Kyselevä

Poliitikot ja virkamiehetkö tämän maan ovat nostaneet hyvinvointivaltioiden kärkeen. Eiköhän se ollut nimenomaan ahkera ja työtätekevä kansa.