Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | KTP saavutti urheilulliset tavoitteet – Uusi urakka odottaa lauantain kotipelin jälkeen

Sunnuntaina KTP saavutti urheilulliset tavoitteet kotimaisessa jalkapallossa, eli nousi voiton myötä Veikkausliigaan. Ottelu Tammisaaressa ei pelillisesti ollut mitään huippuluokkaa, vaan aika sekavaa kummankin joukkueen osalta. Voitto kuitenkin tuli ja sarjanousu sen myötä. Ehkä pelin suuri merkitys ja jännittynyt tunnelma näkyi KTP:n pelaajien otteissa. Nyt homma on selvä ja Veikkausliiga kutsuu Arto Tolsa -areenaa ja KTP:n joukkuetta ensi kaudella. Vastassa enää TPS lauantaina ja juhlat voivat alkaa kotikatsomon aplodien kera, kävi ottelussa miten tahansa.

Sitten alkaa työ seuraavaa kautta ajatellen. Moni pelaaja saakin etsiä muita töitä seuraavalle kaudelle, sillä tällä materiaalilla käy kuin Norwichille Englannissa, jossa kaupunkimme suuri poika Teemu Pukki pelaa. Hissiliikettä kaudesta toiseen mutta, liigapaikka ei pysy hyppysissä hyvästä yrityksestä riippumatta tällä joukkueella.

Onneksi KTP:n johtoporras on jo sanonut lähtevänsä liigaan "selkeästi suuremmalla budjetilla kuin viimeksi". Mitä se tarkoittaa jää nähtäväksi. Ehkä parempia pelaajia ja tarkoitusta, että nyt pysytään sarjassa eikä tiputa sarjaa alemmaksi kuin viime kerralla. Myös lippujen hinnoissa tulee nostopainetta ja se ehkä näkyy katsojien määrässä, jos nostaa liikaa kotiottelun lipun hintaa. Maltti on valttia tässäkin asiassa.

Ei muuta kuin onneksi olkoon KTP:n pelaajat ja seurajohto tästä saavutuksesta tällä kaudella. Uusi urakka odottaa teitä lauantain pelin ja juhlien jälkeen. Arki alkaa työn merkeissä seuraavaa kautta varten.

Risto Kolehmainen

Kotka