Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Jos tekonurmea aletaan lämmittämään veronmaksajien rahoilla näillä hinnoilla, teen kaikki mahdolliset valitukset joka paikkaan

Haminan palkkalistoilla on henkilöitä, jotka sanovat palaverissa, että minä olen viranomainen ja minä puhun täällä ja toiset ovat hiljaa. Onko tämä kaupungin perinne?

Tarvitaan paljon hissillisiä kerrostaloja. Vuokrataloja. Pienivaraiset eläkeläiset eivät pysty talojaan pitämään, kaikki niin kallista. Miksi aikanaan rakennettu 3-kerroksisia? Niistä ne hissit juuri puuttuu.

Jääkiekkoa ja koripalloa vaivaa molempia sama katsojien vähyys. Ei syytä tarvitse kaukaa hakea. Kun kaikki pelit näkyy televisiosta niin ei viitsitä lähteä paikanpäälle. Sinne lähtee vain tosikannattaja.

Jos tekonurmea aletaan lämmittämään veronmaksajien rahoilla näillä hinnoilla, teen kaikki mahdolliset valitukset joka paikkaan.

Kiitos Kotkan kaupunki Olympiavuonna -52 syntyneille järjestetystä juhlasta Vellamossa. – Me Naiset

Eurooppaministeriksi nostettu Tytti Tuppurainen sekaantui Unkarin sisäisiin asioihin. Nyt Unkari jarruttaa Suomen Nato-jäsenyyttä. Kuka kantaa vastuun?

Pimeänä vuodenaikana saavat kaikki halutessaan sytyttää parvekevalot tms. Kaikki eivät sytytä niitä joulun takia, vaan tuomaan vähän valoa pimeyteen. Turha niistä muiden ihmisten valoista on kiukutella.

Naantalin kaupungilla sähkösopimus 3,2 senttiä/kWh, miten lienee Kotkalla, sähkösopimuksella vaikutusta palveluihin. – Entinen demari

Hallitus ja varsinkin Marinin puolue vähät välittää vanhusten hoidosta, pääasia, että maahanmuuttajat saavat perusteellisen hoidon.

En enää pidä Kuusisen patsaasta, kun kuulin sen lahjoittajan ja merkityksen. Pois sekin.