Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Ensin tehtiin Oolanninpuisto, ja nyt kaivurit ja louhintakoneet tuhoavat sitä

Suomalaista on tullut sodan maksajia ja kärsijöitä. Annetaan rajan yli tulijoille täysihoito, kaikki on heille ilmaista. Suomen pieni kansa toimii kaiken tämän maksajana.

Kiitos Karhulan hammashoitolan tosi ystävälliselle henkilökunnalle hyvästä palvelusta.

Ja kiltti Suomi siis nyt maksaa venäläisten ja valkovenäläisten sairaalalaskut, kun nykytekniikka ei saa toimitetuksi laskuja perille. Saamattomuus rehottaa!

Olisipa Suomessa nyt Kyösti Kallion kaltainen johto maamme asioita hoitamassa.

Ajatelkaa nyt vähän. Mitä hyötyä on laittaa satoja miljoonia euroja johonkin aidanpätkään? Käyttäisitte nekin rahat hoitoalan palkkoihin. Rajalle riittäisi kunnon riistakamerat ja lisää rajavartijoita.

Venäjä on ollut aina Euroopan takapajula ja sellaisena se pysyy.

Oikein huonolla tuurilla osa näistä kutsuntoja pakenevista nuorista venäläisistä alkaa asuttamaan porukalla kiinteistöjä, joita Suomesta on ostettu. Pataljoonan verran on varmasti jo porukkaa paikalla odottamassa h-hetkeä tulevaisuudessa. Miten tämä alkoikin kuulostamaan niin tutulta.

Olen ollut Kymsoten hoitojonossa (kiireetön leikkaus) yli 7 kuukautta. Edeltäviä tutkimuksia on tehty. Leikkaukseen pääsystä ei mitään tietoa. Kuka tekee leikkauspotilasvalinnat? Ja ovatko ne myös eettisesti, läpinäkyviä?

Ensin tehtiin Oolanninpuisto, ja nyt kaivurit ja louhintakoneet tuhoavat sitä.

Hoitoalan palkkavaatimus noin 5 prosentin reaalipalkan alennuksesta on liian vähän. Tehkää sähkönmyyjien tapaan "sotepooli", johon myytte palvelunne. Markkinoihin hallitus ei puutu, ja voitte talven koronapiikkiin vedoten myydä johdannaisia 300 prosenttia nykyistä korkeammalla hinnalla.

Kiinnostava kattaus kaupunginjohtajatarjokkaita Haminassa. Toivottavasti virkaa ei kuitenkaan tarjota paikkakunnalta jälleen kerran poistuneelle sosiaalialan moniosaajalle, joka voi oikein valita työtarjouksista.

Juutalaiset leimattiin Natsi-Saksassa turvallisuusuhkaksi. Edes natsit eivät käyttäneet juutalaisista superrasistista ilmaisua "mainehaitta", kuten Suomessa venäläisturisteista. Näköjään vain harvat osaavat nähdä nykyistä rasismia EU-Suomessa.