Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Suomalaisille ei ole luvassa porkkanaa ja pullaa vaan vettä ja näkkileipää

Eduskuntavaalit pidetään kohta. Hallitus ei tee enää yhtään vaikeaa päätöstä, koska se vaikuttaa puolueiden imagoon sekä äänestysprosenttiin. Nyt on luvassa hinnanalennusta sähköön ja isompia eläkkeitä eli vappusatasia vanhemmalle väelle. Polttoaineiden reilua hinnanalennusta sekä kahvia ja pullaa lupausten kera.

Voi sitä ilouutisten määrää Suomen kansalle, sanon minä. Ikävä kyllä tämä kaikki on silkkaa puppua ja valhetta, sillä luvassa on säästötalkoot, joihin osallistuu koko maamme kansa. Sanna Marinin demarivetoinen hallitus on ottanut vain lisää velkaa, ja nyt on tullut takaisinmaksun aika.

Mistä leikataan menoja, ja kuinka paljon? Se onkin seuraavan hallituksen käsissä. Tämän perinnön jätti Marinin hallitus setvittäväksi, ikävä kyllä. Ei taida tulevissa vaaleissa tulla kansalle porkkanaa saati pullaa kahvin kera, vaan vettä ja näkkileipää.

Me veronmaksajat olemme aina joutuneet maksumiehiksi huonoista päätöksistä ja maamme hallituksen överiksi menneestä velanotosta, kun ei osattu elää säästöliekillä. Sote-ratkaisu ja vihreä vallankumous tulevat maksamaan maallemme enemmän kuin on tähän mennessä budjetoitu.

Risto Kolehmainen, Kotka