Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Klamilan silakkamarkkinoilla ei ollut tuoretta silakkaa eikä muitakaan silakkatuotteita

Venäläisturistien vainoaminen viisumikiellolla on Shengen- ja kansainvälisten sopimusten vastaista kansallisuuden perusteella tapahtuvaa rasismia. Joukkorangaistus on vakava ihmisoikeusrikos. Ulkoministeriön Tanner sanoi televisiossa selvästi, että Shengen-sopimus ei tunne joukkokieltoa viisumiasiassa. 15.9.1935 tehtiin viimeksi Nürnbergissä vastaavat lait juutalaisille.

Milloinkahan poistetaan tax-free-etu? Olisi aika toimia!

Putinin kaverit, "Yön sudet", pitäisi myös mobilisoida, ja jos selviävät takaisin Kremlin suojelukseen, niin jokaiselle palkkioksi uusi potkulauta.

Venäjän aloittaman hirvittävän hyökkäyssodan johdosta pitäisi Kotkan uimahallienkin lopettaa solidaarisuussyistä venäjänkieliset kuulutukset.

Koskevatko nopeusrajoitukset ollenkaan linja-autonkuljettajia? Olisi kyllä kortti lähtenyt, jos tutka olisi ollut matkan varrella. Harmi ettei ollut.

Miksi Pyhtäällä kirkkovaaleissa saa olla ehdokas Kouvolasta? Keskustalla erivapauksia?

Suomeen perustettiin useita valtionyhtiöitä, kuten Imatran Voima ja Neste, jotta teollisuus sai halpaa energiaa ja kilpailukyky säilyi. Piti sitten myydä sähkönsiirto ulkomaille ja lähteä valloittamaan maailmaa. Tunarit.

Munapirttiin on oikein silta, ei sinne enää tarvitse mennä veneellä. En oikein ymmärrä, miten Munapirttiläiset päättävät Purolalaisten asioista. Munapirtti on alle 100 metrin päässä Keihässalmesta, ja kyseisessä tilaisuudessa ei päätetä mitään. Keihässalmen kehitys on koko Pyhtään asia, ei vain Purolalaisten. – Pyhtääläinen

Että tökkii noi Marinin naamaselfiet!

Mystisesti syttyneet tulipalot sekä jatkuvat sähköratavauriot maassamme senkun jatkuvat. Kummallista.

Kysyn vaan, että missä ja milloin Paavo Väyrynen (kesk.) on ilmaissut tukevansa, tai hyväksyvänsä Putinin sotatoimet? On aivan eri asia pohtia syitä ja toimia, jotka mahdollisesti vaikuttivat Putinin päätökseen hyökätä Ukrainaan.

Klamilan silakkamarkkinoilla 25.9. ei ollut tuoretta silakkaa eikä muitakaan silakkatuotteita! Nimen voisi muuttaa sekatavaramarkkinoiksi, toivovat pettyneet silakan ostajat pitkän matkan takaa tulleet. – Petetty