Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Eihän vain "varakasta" Haminan kaupunkia taas pyydetä uuden ja kalliin sähkösopimuksen takuumieheksi?

Taitaa valta kallistuu oikealle, kun kokoomuksen kannatus karkaa muilta. Ministerinäkin toiminut Antti Häkkänen tulee Kaakon kansanedustajista olemaan keskeisiä tekijöitä. Kannattaisikohan Kotkankin kääntyä asioissaan Häkkäsen suuntaan, koska mies tulee varmaan olemaan avainpaikoilla.

Hannu Eklund odottaa loppua! En tiedä millä sillalla odottelet, mutta sen verran minäkin, että tule pois! Sun luona on ehkä käynyt joku muu!

Kun talousveden huoltovarmuutta lisätään ja perustetaan valtioenemmistöinen yhtiö, niin varmaankin investoi miljardeja Saharaan.

Miksi Tekstarit alkavat useimmiten NATO-vastaisella viestillä? Onko Kymärin agendana julkaista aina Venäjän trollien viestit ja vieläpä kärjessä?

Valot sammuivat Karhuvoiman asiakkailla? Eihän vain "varakasta" Haminan kaupunkia taas pyydetä uuden ja kalliin sähkösopimuksen takuumieheksi? Verorahoja ei tule jaella millekään "tuulihattu-firmalle", jonka omat varat ovat niin sanotusti harjanvarressa.