Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Olipa viikonloppuna oikein "kummituspieru", kun kukaan ei päästänyt hajua ja haisi kuitenkin

Kuinka kovan hinnan suomalainen on valmis maksamaan EU-idiotismin ylläpidosta?

Venäläinen putkikaasu on kielletty mutta venäläinen nesteytetty maakaasu on sallittu.

Miksi heitetään miljardeja ympäri maailmaa, mutta oman maan kansalaiset jätetään "nuolemaan näppejään" - ei ole leipää, lempee eikä lämpöö?

Kustannukset nousee. Yritykset laittavat investoinnit jäihin. Mitä tekee Kotka. Kotka investoi itsensä hengiltä. Tästä ei selvitä ilman veronkorotuksia.

Maan huoltovarmuuteen liittyvät valtionyhtiöt investoivat Venäjälle, Saksaan, Hollantiin jne. Näin Suomessa hoidetaan huoltovarmuutta.

Kyllä meillä sähkö riittää, kun lopetetaan kaikki turhakkeet, sähköpolkupyörät, potkulaudat, tietokonepelit yms. mitkä ei todellakaan ole välttämättömiä.

Tiedoksi kaikille aukioloista purnaajille: Jokainen kauppa tai muu yritys pitää satavarmasti ovet auki vaikka kellon ympäri jos se vaan kannattaa. Valitettavasti Kotkassa kovin lyhyiksi jää nämä kun muutama ihmettelijä ei riitä maksamaan palkkoja ja vuokria varsinkaan Pasaatissa!

Olipa viikonloppuna oikein "kummituspieru", kun kukaan ei päästänyt hajua ja haisi kuitenkin. Ajoimme tiellä vieraiden kanssa, ja hajun kohdalla mietin keneltä pääsi paukku. Kun se oli toistuvasti samassa paikassa, ajateltiin ettei kukaan aina onnistu samassa kohdassa haisemaan! – Pe ja la