Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kouluruokailu, lakisääteinen kahvitauko tai ilmainen äitiyspakkaus eivät monenkaan taloutta helpota, pitäsköhän ne nyt ottaa pois, että ois lupa ruikuttaa?

On lääkäreitä, jotka haluavat auttaa ja kuunnella potilastakin. Sitten löytyy lääkäreitä, jotka vähättelevät, ovat hermostuneita ja ylimielisiä, eivät kuuntele.

Mikä tätä maata vaivaa. Ruoka-avutkin jaetaan pakolaisille. Eikö se ole valtion tehtävä huolehtia heistä, eikä siirtää kaikkein vähäosaisimpien huoleksi.

Hoitajilla jopa 8 viikon vuosilomat. Luopukaa edes yhden viikon lomasta. Niille kovemmat palkankorotukset, jotka luopuvat. Kai 7 viikkoa riittää. Helpottais myös hoitajapulaa. Jos jossakin sairaalassa 100 hoitajaa luopuu yhdestä viikosta, käytettävissä noin 2 hoitajaa per viikko enemmän.

Kokoomus lupasi hoitajille 2017 500 euron palkankorotuksen kuukaudessa. Sillä lupauksella vaalivoittoon. Saivat 40 euroa, ei puhettakaan lakkoon menosta eikä joukkoirtisanomisista. Totesivat että näin siinä kävi. – Hondamies

Matti Piipari ei näy ymmärtävän, että Suomi on ajettu tällä hallituskaudella sekavaan tilaan.

Jos ihmisessä olisi yksikin ruuvi tai mutteri, jota kääntää jako- tai lenkkiavaimella, niin Teollisuusliitto panisi Tehyn ja Superin palkka-asiat kuntoon.

Kouluruokailu, lakisääteinen kahvitauko tai ilmainen äitiyspakkaus eivät monenkaan taloutta helpota. Pitäsköhän ne nyt ottaa pois, että ois lupa ruikuttaa?