Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Onko Haminan virkahenkilöt ja muut "suuret päättäjät" määrätty uutispimentoon?

Onko Suomen pääministerin toiminta nyt enää mistään kotoisin? Ei näytä olevan kansalaisten elämisen kurjistamisella mitään rajaa. Vaikeista asioista vaietaan, koska oman julkikuvan kirkastaminen on kaikkein tärkeintä – jopa puolueen etuakin tärkeämpi?

Välipakan ehdotus tuulivoimasta keskelle kaupunkia on vastuuton ääni- ja välkehaittoineen. Aurinkopaneelipuisto on järkevämpi vaihtoehto.

Onko Haminan virkahenkilöt ja muut "suuret päättäjät" määrätty uutispimentoon? Ei vastata, vaikka kuinka yritetään lähestyä. Tehtyjä kuprujako nyt oiotaan salassa?

Pohjanmaalla pidetään alueen asukkaiden puolta ja myydään sähkö halvemmalla kuin muualle Suomeen. Olisiko Kymenlaaksossa syytä ottaa mallia? -Sähinä

Keskustan uusi takinkääntäjä Väyrysen jälkeen on Lintilä, ei ole keskustaan luottamista.

Kyllä taas johtavat poliitikot loistavat. Kilpaa lupaavat pudottaa sisälämpötilaa. Jäähdytyslaitteet huutaa hoosiannaa. Lämmityskausi kun alkaa, voi lupaukset unohtaa

Pietarin portti vaihtuu Pekingin portiksi. Taas Cursoria viedään. Eikö mikään taho valvo kotkalaisten etua?

Lämmin kiitos kaikille, jotka autoitte minua ja miestäni pyöräilyonnettomuudessa Kiviniementiellä tiistaina 23.8.

Oletko kadottanut sormuksen. Kysy Lidl Sutelasta. -Löytäjä

Kiitos Henri Herranen! Olen niin samaa mieltä kanssasi, että Turvalassa on omasta takaakin jo liikaa hörhöjä, ja bussilla niitä nytkin tulee ympäri kaupunkia lisää. Kohta ei uskalla liikkua.

Harri Herrasella on kotipaikkakeskeinen näkemys: ei meidän kulmille. Hän unohti kertoa minne sitten. -Ei huumeille, kyllä käyttöhuoneille

Ei ihme, ettei nuoria kiinnosta hoitoala. Keski-ikäiset naiset kuuluttaa päivittäin, kuinka raskasta työtä ja alipalkattua. Samoin media levittää tietoa huonosta työilmapiiristä. Onkohan kaikki näin huonosti? Epäilen.