Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Tuhannet varakkaat isät ja äidit kiittävät Annika Saarikkoa ylimääräisestä lapsilisästä – Menee suoraan osakerahastoon!

Onko rivijuutalainen vastuussa Hitlerin hirmuteoista, kun hekin äänestivät Hitlerin valtaan? Onko rivikokoomuslainen vastuussa Putinin teoista, kun äänestivät Putinin sisarpuoluetta kokoomusta? Olisikohan viranomaisten syytä puuttua rivivenäläisiin kohdistuvaan vihapuheeseen/kirjoittelemiseen ennen kuin vihanlietsojat alkavat vaatia heiltä 5-sakaratähden kantamista?

Herra Heinonen, mites olisi "maanvaihto"? Punaisella torilla voisit "kunniaa" huudella loppuelämäsi omiesi kanssa.

1X

Haminan S-marketin henkilökunnalta on kielletty asiakkaiden auttaminen itsepalvelukassalla. Asiakaspalvelun huippu.

Pettynyt

Ohisalo (vihr.) on kova arvostelemaan muiden esittämiä asioita, kuten "tarvitsevatko hyvä-palkkaisetkin lapsilisiä"? Tarvitseeko hyväpalkkaisten, kuten ministeri Ohisalon iso-vanhemmat, palkkaa hänen lapsensa hoidosta? Ei uppoa kansaan moinen julkisuuden tavoittelu.

Yäk.

Tuhannet varakkaat isät ja äidit kiittävät Annika Saarikkoa (kesk.) ylimääräisestä lapsilisästä. Menee suoraan osakerahastoon!

Huumehörhöille omat huoneet. Oho, rattijuopoille omat autot, mitä tarjolla pedofiileille? Talousrikollisille tilit valtion piikkiin vaikka Sveitsiin.

Nykyinen veronmaksajien kustantama saaristoliikenne palvelee yli 90 prosenttisesti mökkiläisiä muutamaan saareen. Se maksaa miljoonia pienelle eliitille tarjottavana palveluna. Oikeita saaristolaisia alle 10 ja yrityksiä alle 5. Törkeää politiikkaa!

Kotkansaaren mies

Mopomuksuille bensa on halpaa. Kaiket yöt kamalaa pärinää pitkin Karhulaa ja äänenvaimentimet vielä korvattu äänenkoventimilla, että työtä tekevät veronmaksajat eivät varmasti nuku.

Heh heh, "huumorimies(kö)" Olli Kekkonen lauantain Kymen Sanomissa. Tuossa asemassa kaupungin hallinnossa.

Tuulikki Kaasinen

Rallin vastustajille tiedoksi: taitaa kaikki nykyautojen ajettavuuden parannukset olla alunperin rallin kehitystyön peruja. Paitsi vakionopeussäädin ja hierova penkki.

Niin hyvässä kuin pahassa, luonnon ja sen eliöstön tapahtumiin eivät ihmisen uskomukset vaikuta. Paras tapa on rationaalisen tiedon sisäistäminen ja käyttö – siten sosiaalistuminen demokratiaan.

Mäntti

Iltalehti neuvoo tappamaan etanat upottamalla ne kiehuvaan veteen. Kyseinen ikivanha metodi rapujen käsittelyssä aiotaan kieltää ja niiden tappamiseen tarvitaan pian erikoislaitteet ja teurastajan koulutus. Mistä järkeä näille idioottimaisuuksille, kehäkolmosen sisäpuolelta?

Kyllä on sähköyhtiöt nuivia ostamaan aurinkopaneeleiden tuottamaa ylimääräistä sähköä. Puoli vuotta tuottoa yli tarpeen ja yhtiöt maksaa huvittavasti. Siirtomaksu sen kun kasvaa, meni sähkö minne suuntaan tahansa.