Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Vieläkö Kotkan kaupunki ja Energia ostaa Teboilin öljyä ja muita polttoaineita?

Kun seuraa hallituksen aikaansaamaa ennätyksellistä valtionvelkaa ja kasvavia korkomenoja ei pidä ihmetellä, jos lasten tekeminen alkaa tuntua huonolta ratkaisulta.

Vieläkö Kotkan kaupunki ja Energia ostaa Teboilin öljyä ja muita polttoaineita?

Kävimme Kotkan meripäivillä perjantaina. Menimme ravintolaan. Kyllä hämmästyimme sitä meininkiä. Ei portsaria, vain kaksi henkilökuntaan kuuluvaa. Asiakkaita illalla tosi paljon. Kaikki meni villiksi ja meno tosi hurjaa. Säälitti henkilökunta, joka ei asialle mitään voineet.

Hyvinvoinnin edistämisestä ja valintojen teon vaikeudesta on keskusteltu monipuolisesti. Hyvinvointivaltiomme pitäisi tukea terveyttämme edistäviä valintoja. Käymme kaikki erilaisten asiatuntijoiden luona. Mahdollisuuksia tukeen ja kannustukseen pitäisi siis olla.

Onko kirjojen vaihtokaapin poissaolo kirjastossa jo periaatekysymys? Kuinka paljon per työpäivä kaapin sisällön tsekkaus vie? Jos tähän ei resursseja, voisiko sen hoitaa vahtimestari?

Porkkana lähes 2e pussi, viime vuonna 1e pussi. Paljonko mm. osuuskauppa tilittää tästä viljelijälle lisää viime vuoteen verrattuna? Hinta noussut joka tapauksessa enemmän kuin noin 20% mitä kerrotaan nyt hintojen noususta yleensä! Kuka rosvoaa?

Lienevät moottoritien tuomat "tyäpaikat" pientareiden ruohonleikkaajilla? Milloin arvioidaan maantiekonsulttien puheet ja veronmaksajien varoista tehdyt miljardien eurojen "sijoitukset" loputtomiin tie-, ramppi- ja siltahankkeisiin?