Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kuutsalossa on paljon mönkkäreitä, arvatkaa ketkä käyttävät pakollista kypärää: naiset ja lapset

Suomi kulkee kriisistä kriisiin. Kiitos vihreälle siirtymälle, poltto-aineiden jakeluvelvoitteelle, maailman kunnianhimoisimmalle ilmastopolitiikalle, rankalle verottamiselle, huonolle taloudenhoidolle ym. Tulossa pelottava talvi!

EU:n Ukrainan talousalueen valtaus v. 2014 tulee kalliiksi. Euroopan talouskukoistus kun on nyt paljastunut olleen Venäjältä saadut halvan energian ansiota. Nyt kun tämä halpuus loppuu, on edessä kylmä totuus, 25% elintason laskuna koko Euroopassa.

Suuri osa lääkäreistä on ulkomaalaisia. Me suomalaiset olemme liian laiskoja ja tyhmiä koulutettavaksi lääkäreiksi ja muihin huipputehtäviin.

Hirssaaressa on pihakoira, joka tietysti haukkuu koska on rodulle tyypillistä. Onko näin tiheästi asuttu alue oikea paikka laumanvartijakoiralle? – Sietää miettiä

Ilolla saan joka päivä kohdata Karhulan vilkkuvat liikennevalot. Liikenne sujuu ja ympäristö kiittää. Tätä voisi laajentaa Kotkassa.

Haminan kaupungin Tove Janssonin näyttelyyn ei pääse museokortilla. Vellamon Ateneumin näyttelyyn pääsee. Erikoista.

Olispa kiva istuskella omalla pihalla kesäillasta nauttien. Meillä monta vuotta istuttu mökissä. Ovet ikkunat kiinni. Siitä pitää huolen joka ilta saunaa käryttävä naapuri. Pientaloalueella voisi huomioida naapuritkin. – Kohtuus kaikessa

Kuutsalossa on paljon mönkkäreitä. Arvatkaa ketkä käyttävät pakollista kypärää: naiset ja lapset. – PEKP