Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit

Ennen kirjaston työntekijä pyysi asiakkaita käyttäytymään hiljaisesti. Kukahan neuvoisi nyt pääkirjaston työntekijöitä puhumaan hiljaa!

Käsittämätöntä touhuu, Karhulan kirjaston risteys ilman liikennevaloja koko kesän! Osaamattomuutta?

Seuraavaan Tattooseen on kutsuttava soittokunta Ukrainasta.

Lyhyelläkin matkalla taksissa turvavyö kiinni, vaikka kuljettajalla ei kiinni olevaa naamariakaan. Ilmeisesti kolareita tiheämmässä kuin viiruksia.

Hamina suunnittelee mursua markkinointiin. Ihan kiva, mutta Tattootakin ois voinu hyödyntää. T-paitoja ei ollut ollenkaan myynnissä! Iso pettymys ja käsittämätöntä. Vain orkesterit saivat paidat. – Paidaton

Ruotsinsalmenkatu 1 asukkaat eivät hyväksy kaupungin tarjoamaa Meripäivien pysäköintiratkaisua Fuksinniityllä tiistaista sunnuntaihin.

Hamina Tattoo oli jälleen kerran suorastaan upea tapahtuma. Erityis- kiitoksen ansaitsee eri tapahtumien taitava, kielitaitoinen ja tyylikäs juontaja. Kiitos!

Alkakaa nyt keräämään sieniä ja ampumaan riistaa sillä normiveronmaksajalle pamahtaa kohta Italian valtionvelka ja Saksan teollisuuden kaasulasku maksettaviksi.

Rampsinkari, virkistyspaikka ihmisille vai linnuille? Kyllä on paikka siivottomassa kunnossa, hanhenpaskaa joka paikassa. Olisiko Patulla ylimääräisiä tykkejä, että saisi hanhet karkotettua. Eikä haittaa vaikka jysäys kuuluisi Katariinanniemeen saakka.