Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Venäjällä tankkaajat saisivat hävetä, kun rahoittavat Venäjän sotakassaa!

Apua pienituloisille ja heti. Alle 1000 e / kk. Jollain vaan 800 e / kk. Ravitsemusterapeutit voi irtisanoa. Nyt köyhä kansa syö, mihin rahat riittää. Hanhet kyllä tippuu syksyllä, saa lihaa. Eikä kannata kysellä perään. Sokerit alhaalla, tekee äkeäksi. Sanoi naapurin eukko.

Yli 70-vuotiaat joutavat kuolemaan, oli tekstarikirjoituksessa. Se oli ikärasismia, näinkö vanhempia ihmisiä kohdellaan nyky-Suomessa. Eikö kirjoittaja muista, että hänkin tulee vanhaksi, jos ei satu kuolemaan sitä ennen.

Milloin ammattiyhdistykset alkavat maksaa veroa valtavista tuloistaan?

En voi edes kuvitella, miltä ukrainalaisista turvaa Suomesta hakevista tuntuu, kun venäläiset turistit toivotetaan tervetulleeksi ja otetaan avosylin vastaan Suomeen. Venäjällä tankkaajat saisivat hävetä, kun rahoittavat Venäjän sotakassaa!

Se on hienoa, että raha puhuu, mutta pitääkö poliisin ja Puolustusvoimien tuhota oma maa ja sen kansa? Tehkää nyt jotain.

Targeted Individual

Aatos Erkko toivoi, että Tattoossa ei unohdettaisi perinteistä sotilasmusiikkia. Samaa mieltä, sitä jäimme tänä vuonna kaipaamaan.

Voi tätä huonoa suomenkieltä! "Meillä on töissä 5–6 henkeä" – eikö pitäisi olla henkilöitä?

Mies 80 v

Demokratiaan kuuluu se, että arvostelu on suoritettu "oikean" objektiivisen tiedon mukaan – ja loogisesti. Kateus, jota ei ole voitettu ymmärrykseksi, ei toteuta sitä.

Mäntti

Tattoo on Haminan kesätapahtuma, joka vietetään Haminassa. Tervetuloa myös kotkalaiset.

Ihanat jatkot "70v joka haluaa rokotuksen"! Toisilla ns. elämä ennen 70v jo. Toiset "aloitteleeko" vasta 70v -ikäisenä?

22