Tekstarit | Voisitteko raivata viidakon pois Karhulan kanjonin sisäreunoilta Vesitorninkadun ja Karhulantien väliseltä alueelta?

Miksi työvoimatoimiston yhteyshenkilöä pitää vaihtaa juuri, kun on kiva ihminen siellä ja hän tietää sun asiat. Taas aloitat kaiken alusta. Tahdon entisen takaisin!

Nyt tartuttiin oikeaan ongelmaan. Menetin puolisoni, taistelin perunkirjoituksen, ja nyt haluaisin lopettaa kuolinpesän tilin. Kun ei ole verkkopankkitunnuksia, lähin Danske Pankin konttori, missä lopetus onnistuu, on Lappeenrannassa. Kai me ollaan paarioita.

Eivätkö kotkalaiset osaa arvostaa omaa ympäristöään ja luontoa? Rannat, puistot ja rakennetut ruokailupaikat täynnä maskeja, askeja, tölkkejä, muovia ja lasia. Korjatkaa jälkenne, olkaa hyvät!

Lämmin kiitos riemuylioppilas Pauli Immoselle erittäin hyvästä ja kannustavasta puheesta lyseon yo-juhlassa Karhuvuoressa. – Useat vanhemmat

Eläköön voikukka! Kirjaimellisesti. Pidetään julmat niittokoneet pois nurmikoilta. Hyönteisetkin tykkää.

Miksi painetussa lehdessä ei ollut pv:n lippupäivänä ylennettyjä ja ansioituneita artikkelia? – Reserviläinen

Jos pitää naisten ja lasten pommitusta "historiana", näkee Lenin-patsaat "taiteena".

Hitlerille ei kannata laittaa omaa patsasta, koska onhan hänen v. 1941 asekumppaninsa patsas ihan Helsingin keskustassa ja toisen kumppanin, Stepan Banderan, patsaita Ukrainassa.

"Naamiot on riisuttu, niin näkyy vain militaristin kylmät kasvot" hävittyjen sotien jumalointina, sota-aseihannointina Helsingissä ja vieraiden sotajoukkojen haalimisina Suomen maaperälle muka "harjoituksiin".

Voisitteko raivata viidakon pois Karhulan kanjonin sisäreunoilta Vesitorninkadun ja Karhulantien väliseltä alueelta? Ei näe jalankulkijoita eikä muutakaan. – Viidakkoveitsi

Mystisiä tulipaloja Suomessa viime kuukausina: lähtöpaikkoina kattoja, hormeja, parvekkeita ynnä muita rakennusten yläosia.

Kotkalaisuuteen kuuluu ehdottomasti helpot liikenneyhteydet Suomenlahden upeisiin saariin, myös Pyhtään Kaunissaareen. Kotkasta on tullut vetovoimainen matkailukohde, joten kiireesti saariyhteydet kuntoon. – Lähimatkailija

Olen samaa mieltä Arno Wirzeniuksen kanssa digisyrjinnästä, kaiken ei todellakaan pidä olla digiä eikä ihmisiä pidä pakolla ajaa siihen. 30 vuotta, ja ennen oli paremmin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka