Tekstarit: Karhulan häpeäpilkku on Keskustalon ja vanhan kirjaston seutu

Miksi Hamina on enää kaupunki? Kaikki tärkeät asiat on siirretty Kotkan perukoille. Terveydenhoitoa on supistettu. Miksi kaikesta on annettu periksi ?

Varokaa disinformaatiota; mustasta aukosta (avaruudessa) on otettu valokuva. Valolla sinne kestää 27 000 vuotta. Kuka otti kuvan?

Suomen menoa Natoon vastustavat: Johan Bäckman, Anna Kontula, Mika Niikko, Ano Turtiainen, Vladimir Putin ja Kim Jong-un.

Ei siis ihan oikeasti! Karhulan häpeäpilkku on Keskustalon ja vanhan kirjaston seutu. Aukiolla penkki aurauksen jäljiltä mäskänä, betonit ylösalaisin. Ja ylivuotiset sorat aukion perällä aina vaan.

Kehtaako joku vielä käydä Venäjällä tankkaamassa? Ja näyttää siltä, että Turkin-matkan tilanneetkin joutuvat matkansa perumaan isänmaallisista syistä.

Nyt koirat kiinni kuntoradalla. Taluttajatytön vastaus "aika moni pitää irrallaan" on väärä vastaus! Koira juoksenteli lenkkeilijän jaloissa eikä tyttö saanut sitä hallintaan.

Lintujen pesintäaika ja lenkkeiljän kalliiksi tulevat nilkat

Kotkan torille rakennetaan "ranta" ja Pasaatin ovensuulla oleskelijat pääsevät sinne istumaan. Terveisiä suunnittelijoille: äly hoi älä jätä!

Veronmaksaja

Merikaupunki Kotka. Kotkansaari. Keskelle saarta torille hiekkaranta. Hyvä kun saadaan verorahoille katetta.

Luvattiinko Natolle Suomen jäsenhakemus jo 25.10.2021 Helsingissä, kunhan saa puolueiden enemmistön taakseen? Kova on ainakin selittely "peiliin katsomisineen". Miten Natosta pääsee eroon, kun se aika koittaa?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka