Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Kotka voisi jakaa vaikkapa puistotapahtumissa ruokailuun liittyvää tietoa

Nyt kannattaisi alkaa sotilaiden ja rajamiesten vaatimaan mahdottomia palkankorotuksia tai muuten joukkoirtisanoudutaan. Kyllä ne muutkin kuin hoitajat ovat palkkansa ansainneet.

Sairaanhoito maksaa. Ennaltaehkäisy, muun muassa monipuolinen ruoka, vähemmän. Kotka voisi jakaa vaikkapa puistotapahtumissa ruokailuun liittyvää tietoa esimerkiksi ruokasuunnittelusta.

Lauantain tekstareissa enemmän asiaa kuin demarien koko historiassa.

Suurten ikäluokkien keräämät eläkerahastot sen kuin lihovat, mutta indeksileikkaukset köyhdyttävät kerääjiä. Joku tolkku tähänkin.

Jos Suomi liittyy Natoon ja arvaamaton idän naapuri hermostuu, nähtäväksi jää kenellä se tuska on. Jos tietää jotain historiasta, tietää kuka oli Lenin ja kuka oli Stalin. Ei sotketa heitä toisiinsa.

Kotihoidon hoitajat eivät ole saaneet 400 euron palkankorotusta viime vuonna. Luotettava lähde.

Siirretään Leninin muistomerkki Kotkan työväentalon sisäpihalle. Siellä voi rauhassa muistella menneitä ja kunnioittaa nykyisiä Ukrainan kaupunkien koristelijoita.

Erityisoperaattori

Kaikilta tahoilta toistellaan, että Venäjä ei muodosta sotilaallista uhkaa Suomelle. Olisikin syytä tarkastella, pelaavatko Nato ja Suomen äänekkäät "natokiimaiset" niin sanotusti merkatuilla korteilla?

Ei mitään kiirettä Natoon