Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit: Voiko luottaa, että täällä kaakonkulmilla voi saada yhtä hyvää syöpähoitoa kuin yliopistollisissa sairaaloissa?

Ovatko nykyvanhemmat unohtaneet opettaessaan lapsiaan virpomisiin palmusunnuntaina, että palkka oli aikoinaan makeisia eikä rahapalkkaa? – 85-v.

Kyllä ottaa Tuomiojan Erkille koville Suomen liittyminen Natoon. Keksii naurettavia "vaihtoehtoja", ettei Natoon liityttäisi! Mitä mieltä on Paatero ja Piipari? Vastausta odotellaan!

Ukrainassa käydään kaupunkisotaa. Puolustus on linnoittautunut kaupunkeihin ja tuhot ovat suuret. Rauhasta pitäisi pystyä neuvottelemaan kiireesti. Sodassa on vain häviäjiä ja kärsijöitä. Aseteollisuus on ainoa voittaja.

Lenin-patsaan voisi viedä Kotkan demareiden puoluetoimistoon palvottavaksi.

Voiko luottaa, että täällä kaakonkulmilla voi saada yhtä hyvää syöpähoitoa kuin yliopistollisissa sairaaloissa? Asiakkaalla on näet koko ajan epätietoinen olo, missä oikein mennään, eikä ole paikkaakaan, josta kysellä. Näin oli jo ennen lakkoakin! Tieto ei lisäisi tuskaa.