Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Lumet ovat silloin oikeassa paikassa, kun ne eivät haittaa kenenkään liikkumista ja toimintaa

Pian Suomeen eivät uskaltaudu turistit eivätkä ulkomaiset investoijat – näin veikkaan! Epäilijä

Suomessa on Pohjoismaiden huonoimmat eläkkeet. Eläkeyhtiöiden tuotot olivat melkein miljardien luokkaa nytkin. Tuntuu, että hallitus ja muutkin poliitikot ovat jättäneet eläkeläiset oman onnensa varaan.

Tervetuloa VKK Kotkaan! Järjen ääntä onkin kaivattu kovasti tässä koronapyörityksen keskellä viimeiset reilu pari vuotta, tervetuloa!

Kotkansaaren miäs

Kiitos Irma Rajantie, 11.3.2022 selkokielinen kirjoitus sinulta Lukijalta-palstalla.

Rikhard

Nyt olisi aika palauttaa Kaliningrad=Königsberg takaisin Saksalle, kun aletaan jo lentojakin häiritsemään.

Kiina ei ole tuominnut Venäjän hyökkäystä, vaan pyysi aloittamaan sodan olympialaisten jälkeen. Samaan aikaan Kotkan kaupunki tuhoaa virkistysmetsää 300 kiinalaista akkutehdasta ja muita laitoksia varten. Ei hyvältä näytä.

Lumet ovat silloin oikeassa paikassa, kun ne eivät haittaa kenenkään liikkumista ja toimintaa. Eivätkä ole vaaraksi kenellekään. Tosin näitä valittajia ja itkijöitä riittää senkin jälkeen. Valittajasta ne ovat väärässä paikassa. Siis valitetaan. Se on tärkeää valittaa.

Haminan torin varren bunkkeri on hieno nähtävyys. Tattoo-vieraille laittakaa julkisivu peittoon.

Mitä vielä pitää tapahtua, että osa suomalaisista mukaan lukien sisäministeriö lopettaa sinisilmäisyyden Venäjää kohtaan? Allegro tuo satoja venäläisiä päivittäin Suomeen ja Ryanair satoja Budapestistä. Miksi? Kohta ei edes Natoon liittyminen auta, valitettavasti. Herätys!

Ministeri ei voi esittää omia Nato-kantojaan. Maan johdon tehtävissä mennään valtion linjoilla, on tehtävässä kuka tahansa. Useimmat sen varmaan ymmärtävätkin.

Kylän "puuhamiehet ja -naiset" saaneet taas vettä myllyyn toisten epäonnesta ja toisten sairauksistakin. Juttu kulkee kuin rikkinäisellä puhelimella muuntuen aina vaan hurjemmaksi. Menkää itseenne ja syvälle, jos osaatte.

Aina valitetaan nuorien käytöstavoista, mutta Uuperin asiakaspalvelussa se on toisinpäin. Mitä vanhempi, sen huonompi käytös.

Luuleeko joku, että vasemmisto (vas. ja dem.) haluavat, että Venäjä tulee tänne? Taistolaiset ovat kuolleet jo!

Muurahaispesän takanakin on elämää. Venäjän kannalta, ollaanko vasureita tai porvareita.

Nyt olisi viisasta välttää kaikenlaisia provokaatioita Suomessa asuviin venäjänkielisiin ja heidän omaisuuttaan kohtaan, koska tämä on juuri sitä mitä Kreml toivoo.

Jos nyt voisi valita itänaapuriksi Stalinin jälkeisen Neuvostoliiton "suomettumisesta" huolimatta tai nykyisen Venäjän, olisi valinta helppo.

Hei aamuihminen/-ihmiset. Työvuorojen välissä lakisääteinen 11 tunnin lepoaika. Työnantajan ei pidä teettää edes työntekijän suostumuksella alle 11 tunnin. Lailla turvataan terveytesi eli sinulla on fiksu työnantaja.

Ex-lähihoitaja