Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit | Odottavatko katumestarit tai valvojat oikeasti, että lumet sulavat risteyksistä ja ajokaistoilta?

Maailmalla asetetaan pakotteita ja rajoitteita sotaisaa naapurimme vastaan, mutta Stevecolla toverin palvelu ja pokkurointi jatkuu hymyssä suin.

Epäahtaaja

Miksi Haminan pyörätiet ovat niin hoitamattomia? Eikö niitä voisi raapata ja hiekoittaa? Kaikilla ei autoa mutta pakko liikkua. Tiemestari hoi!

Rauhaa kaikki (kai) rukoilevat. Jokin Venäjän hyökkäyksessä sotii normaalisotia vastaan. Yleisin aihe, uskonto, puuttuu. Tai ei, jos Putin luulee olevansa Jumala.

Tiedän. Etsi oma elämä. Tulin työkeikalta Ruotsista. Siellä tulee vähemmän ruotsalaista tv-hömppää kuin Suomessa. Taitavat pakolliset Yle-verot mennä naapuriin lyhentämättöminä. Kaupalliset seuraavat pakotettuna samaa buumia.

Hela gubbis

Edellisen kerran, kun Suomi voitti kiekossa, lama päättyi. Nyt kun voitettiin, niin Venäjä romahtaa ja johtaja vaihtuu siellä.

Miksi Suomi kuskaa venäläisiä Suomeen, kun ukrainalaisilla on hengenhätä?

Joku tolkku

Putinille esiintymiskielto TV:ssä, koska valeuutisista 15 vuotta vankeutta.

Ruotsalainen Axel Oxenstierna sanoi jo 1600-luvulla: "Kunpa tietäisit, poikani, kuinka vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan."

Odottavatko katumestarit tai valvojat oikeasti, että lumet sulavat risteyksistä ja ajokaistoilta? Paikoin edelleen puolet kaistoista lumen alla, ja risteyksissä ei näe sivuille tultaessa henkilöautolla.