Tekstarit: Haluan lähettää kiitokseni miellyttävälle nuorelle miehelle, joka riensi avuksi vanhalle pariskunnalle auton juututtua lumipenkkaan Jumalniemessä

Pitäjänsaarelaisilla omat liikennesäännöt, kun liikenneympyräkin kierretään toisinpäin kuin muut.

Suosittelen lukemaan Lea ja Santeri Pakkasen kirjan Se tapahtui meille, kertoo kuinka paljon naapurimaassa arvostetaan suomalaisia!

Kymsote, antakaa omaishoitajille kulttuuri/liikuntaseteleitä ja mahdollistakaa ne vapaapäivät ja virkistyshetket, ennen kuin ovat hoidettavia nekin.

Eikö Kymsote voi hankkia intervalliosastolle paria nosturia, ettei omaishoitajan/hoidettavan tarvitsisi raahata omaansa mukanaan. Näinkö tuetaan omaishoitajan jaksamista?

Eivät taida aluevaltuutetut tietää omaishoidon todellisuudesta paljonkaan. Todellista tietoa saa omaishoitajilta, ei Kymsoten virkahenkilöiltä. Tietoa hankkimaan ennen päätöksiä!

Haluan lähettää kiitokseni miellyttävälle nuorelle miehelle, joka riensi avuksi vanhalle pariskunnalle auton juututtua lumipenkkaan Jumalniemessä. Annoit maltilliset ohjeet ja avustit työntämisessä. Olet upea! – Mummeli

Hyvä Havu ja Leevi!

Miten yleistä on, että poliisi ei ota kansalaisen tekemää ilmoitusta vastaan, tai jos ottaakin niin jättää sen kirjaamatta ja numeroimatta?

Miksi Haminan veronmaksajat joutuvat kustantamaan kiinalaisen akkutehtaan alueen louhintatyöt? Tehdas tulee saastuttamaan Haminan alueen merivedet. Eikö kukaan kanna siitä huolta?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka