Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit: Karhulan koulu mahtuisi kun suunnittelu ei jämähdä nykyiseen tonttijakkoon

Autoilija, aja Hovinsaaren suunnasta Tornatorintielle rautatiesillan alitse. Kotkantieltä vasemmalle kääntyminen kielletty.

Ostaako pyhtää Kotkalta aurauspalveluita vai miksi auto päivittäin pyhtäällä, ruokaraha kuskille olisi halvempaa kuin diesel. – Heinäkosken suokukko

Nykyhallinto haluaa hajottaa perheet, rikkoa ystävyydet ja tuhota yhteisöt. Ihmisten itsemääräämisoikeutta ei kunnioiteta, hoitajien työtä ei arvosteta, asiantuntijoiden kannanotot sensuroidaan ja sivuutetaan.

Kuntosalit kiinni ja rajoitukset voimassa mutta Pasaatin kahviossa eläkeläiset pitää parlamenttiä pienessä pöydässä. 70+, ei velvollisuuksia eikä vastuuta.

Karhulan koulu mahtuisi kun suunnittelu ei jämähdä nykyiseen tonttijakkoon. Matkakuja ja Vesivallintie poikki ja osa koulurakennuksista puretun matkahuollon kohdalle. Matkakuja yksisuuntaiseksi Vesitornintieltä lähtien ohi taksien.Tontti riittää hyvin uusille rakennuksille vaikka puukoulu jää.

On eläkeukon päivät pitkiä. Kaikki ne menee eukon kanssa alkoa litkien. Voi kunpa joku keksisi lääkkeen tähän tuskaan, alan jo päivittäisistä hommista fuskaan. – Rampe

Kiitos kaikille auraajille ja eri toten omalle ukkokullallle, jolle tulee turhaan napistua, että on aina töissä. Jaksetaan, kohta valitetaan, että on liian kuuma.