Tekstarit: Hyvin hoidetut hiihtoladut edistävät kansanterveyttä

Rokottamattomat saavat aikaan yhteiskuntamme sulkutoimenpiteitä. Voisiko asialle tehdä jotain?

Alle prosentilla kansasta on puoluekirja. Niille omaaville suunnataan puoluetuet. Määrän ne itse äänestää. Kohta valitut äänestää itselleen mielettömän liksan, lisätuloja kaikista muista hömppähommista. Suurin osa ei ole ikinä oikeissa töissä ollutkaan.

Vanhan Viipurintien varteen näyttää muotoutuvan Kiinan muuri piilottamaan virkamiesten ja päättäjien epärealistiset haihattelut. Tulevaisuuden polttoaine on vedestä ja hiilidioksidista valmistettava metaani. – Saksalalainen

Suomen kallein ja älyttömin ostos on hävittäjien hankinta. Kansaa aivopestään sodan uhalla. Terveydenhoito on suuri kärsijä. Samalla kaikki on kallistunut ja elintaso on laskenut. Meillä o sotaisia päättäjiä jotka pistävät rahat aseisiin.

Aivan varmasti alkeellisinkaan hygienia ei suosittele tarjoilijan sormeilevan lasin tai kupin reunoja. Normaaliaikanakaan!

Hyvin hoidetut hiihtoladut edistävät kansanterveyttä.

Kolme kriteeriä, jotka huomioitava vanhusasiakkaan hoivapaikkaa suunniteltaessa: 1. Oma tahto ja kokemus turvallisuudesta tai turvattomuudesta. 2. Osaako hän itse kutsua apua/painaa turvaranneketta. 3. Onko muistisairaus edennyt niin pitkälle, että on mahdollista yksin harhailemaan lähteminen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka