Tekstarit: Motivoitunut ja hyvinvoiva työntekijä on hyvän palvelun perusta ja edellytys

Ihan hyvällä omallatunnolla käyn kaupoissa ym. Rokotukset kunnossa. Jos joku rokottamaton sairastuu minun oireettomasta tilasta niin ei voi mitää. Kannattaa se piikki ottaa. Voi selvitä vaikka aivastamalla.

Paperilaisilta palkkoja alas, että rahaa saataisiin sotealan palkankorotuksiin. Paperialalla matalan koulutuksen "osaajia". Samoin maajusseja. Yksi työ lakiin. Ennenkin elettiin. Nyt jussit säätää joka paikassa ahneudellaan. Ällöttää loputon ahneus.

Toivottavasti Länsi-Kotkan terveysaseman näytteenotto ja lääkärivastaanoton sulkeminen on tilapäinen ilmiö. Täällä on paljon autottomia huonokuntoisia vanhuksia sekä lapsiperheitä, joiden elämä hankaloituu tästä. Kaipaamme näitä toimineita, välttämättömiä palveluja. – Vanhus

Auraajat! Eikö homma onnistuisi siten, ettei lumia työnnetä kulkuväylille? Nyt mennään vaan nasta laudassa. Kiitos kuitenkin ja tsemppiä.

Miksei Kyminlinnan kuntalaisaloitteeseen ole vastattu vaikka on luvattu?

Kymsoten henkilöstöhallinnon pomot: Ettekö tajua, että hoitajien työaikamuodon heikennykset viestivät teidän suunnasta työntekijöille että "minä vien, sinä vikiset"? – Toisia töitä katselemassa

Hyvä ja rohkea mielipidekirjoitus Marjo Vuonos-Paavolalta. Vuosikausia on etsitty tapoja työntekijöiden oman työn kehittämiseen, mutta aina vaan ylemmät tahot jyräävät. Motivoitunut ja hyvinvoiva työntekijä on hyvän palvelun perusta ja edellytys.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka