Tekstarit | Etäkoulu sopii osalle jopa paremmin kuin tavallinen, laiskoille ei sovi mikään

Eikö äänestyskopit olisi aika saada 2000-luvulle. Valot pitäisi saada äänestyskoppeihin, että näkisi edes äänestettävän numeron? Pelkkä pieni suurennuslasi ei auta pimeässä kopissa.

Ei rokote pelasta sielua. Jeesus pelastaa, jos uskomme häneen ja teemme parannuksen.

Paljonko opettajia on laskettu kuolevan tai saavan pitkän covidin? Tiedot julki. Etäkoulu sopii osalle jopa paremmin kuin tavallinen, laiskoille ei sovi mikään.

Kuuluuko perusoikeuksiin viipottaa rokottamattomana pitkin yleisiä paikkoja vaarantaen muiden ihmisten terveyden? Tai tehden töitä sairaiden parissa? Oikeuteen vedettävä, jos sellaisia paljastuu.

Vastuuni lähimmäisestä tarkoittaa rokottamattomana, että oireettomanakaan en liiku korkean riskin paikoissa. Oireellisena pysyn kotona kokonaan. Kun taas rokotettu liikkuu "turvallisesti" missä vain luullen, ettei tartuta eikä saa tartuntaa. Sehän on nyt nähty.

+-0

Ovatko aurakuskit osaamattomia, vai miksi aura ei käänny edes hieman portin kohdalla? Aina portti täysin tukossa, vaikka sitä voisi vähän ehkäistä pienellä vivun liikkeellä.

Yrittäkää edes

Että englanninkielinen sairaanhoitokoulutus? Ehkä ulkoperäinen opiskelija oppii nopeammin kuin suomen kielellä, mutta tärkein unohtuu. Kuinka moni vanhus taitaa englannin kielen? Mummot ja papat pihalla kuin lumiukot.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka