Tekstarit: Kanadassa tulee lisävero rokottamattomille, niin pitäisi tehdä Suomessakin

Kymsote on sulkenut Haminassa röntgenin. Tehty taas sairaalle avun saaminen vaikeaksi. Röntgen pitää avata ja heti! Mitä tekevät Haminan päättäjät?

Kanadassa tulee lisävero rokottamattomille. Niin pitäisi tehdä Suomessakin.

Korona on hyvin tarttuva. Pitäkää siis maskeja sekä aina etäisyyttä, myös ulkona! – Turvavälit kunniaan

Miettikääs tätä. En pääse sairaana terveysasemalle, mutta rokotejonoon pääsen, kukaan ei kysele, oonko terve, siellä ollaan kuin sillit suolassa, turvaväleistä ei tietoakaan. Haloo asiasta päättävät.

Mikä järki ajaa lumet vain pääkirjaston invapaikoilta? Messin ja vanhan paloaseman vallit edelleen.

Suomen pääministerin johtajuus on heikkoa, osaamattomuus loistaa kuuhun asti.

En äänestä aluevaaleissa. Syy korona ja ikä. Pienet kunnat kohta ilman omia palveluja. Palvelut pois ja lisäveroja!

Miksi pitää sulkea liikuntatilat? Samaan aikaan laivat risteilevät ja halpatyövoimaa tuodaan maahan. Ei uskalleta puuttua sinne minne pitäisi. Isketään sinne missä aita on matalin.

On se hyvä kun toimittajat saa nimitellä natsiksi ja rasistiksi ihmisiä, ei tuomiota? Ja Marin seuraa Ukrainan tilannetta johon ei voi vaikuttaa, mutta ei johda koronan tiedottamista kun ei pysty!

Vai on koronatiedottamisessa oikein valtapolitiikkaa? Valtaosa suomalaisista tulee jossain vaiheessa sairastamaan koronan. Valtaosa rokotetuista selviää siitä vähemmällä ja valtaosa rokottamattomista kärsii siitä enemmän. Se on kai sitä valtapolitiikkaa.

Eduskunnassa muutamia, joiden päät pitäisi työntää magneettikuvausputkiloon. Saisi diagnoosin.

Naton itälaajentumista pitää Venäjä suurimpana turvallisuusuhkanaan. Suomi on Naton itälaajentumisen uskollinen kannattaja presidentin johdolla, sanoi Naton pääsihteeri. Näin Suomi on viety Naton etulinjaan Venäjää vastaan, Nato-optiokortti hulmuten.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka