Tekstarit: Saisipa Haminan seudulle retkiluisteluradan merelle tai järven jäälle, siitä voisin vaikka maksaakin!

Olisiko villisikaperhe saanut elää, jos koira olisi ollut kytkettynä? Sika vain huolehti poikueestaan. Miksi piti jahdata ja tappaa perhe, kun tilanne oli jo ohi? Eikö koira ollut osasyyllinen?

Kukahan tuhonnut Mansikkalahden taitavasti tehdyn anatomisen lumiveistoksen? Onhan noita esillä museoissakin ihan marmorisena.

Lämpimät kiitokset Koksin päivystys-, sydänvalvonta- ja K1-osastojen henkilökunnalle ammattitaitoisesta hoidosta ja hyvästä huolenpidosta!

Kiitollinen potilas

Kiuru puhui muunneltua totuutta kuten Hesari kirjoittaa: Raportti tulkittiin tahallaan yli, koska Kiuru ja ministeriö tarvitsivat ylitulkintaa valtapoliittisista syistä. Toimintatapa nostattaa vilunväreitä.

Tuleva palkankorotukseni käy tililläni kääntymässä ja lähtee suoraan sähköyhtiön tilille. Kaikki muut hinnankorotukset, joita firmat nyt kilvan lähettävät joudun maksamaan säästöistäni. Paleface sen tietää: Ahneus on hyve. Onneksi sentään edes jotkut rikastuvat.

Pekka

Saisipa Haminan seudulle retkiluisteluradan merelle tai järven jäälle, siitä voisin vaikka maksaakin! Kouvolasta mallia.

Kutittaa varpaanväliä ja harmittaa kovasti, männäviikolla sama oire. Johtuu ilmastonmuutoksesta, ihan varmasti, kuin jäänmurtaja Varma.

Jaalan ja Elimäen terveysasemat piti olla avoinna ainakin kevääseen asti päätösten mukaan. Nyt Virolahden, Jaalan ja Elimäen terv.asemat suljetaan ja henkilöstö siirtyy/siirretään pois. Uskomatonta! Kaikki viedään. Mitkään päätökset eivät pidä Kymsotessa. Jatkuvaa pelleilyä!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka