Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekstarit: Minkä takia pienemmät kahvilat Kotkassa eivät vaadi henkilökunnalta kasvomaskin käyttöä?

Rikoshistoria ei kai kovin paljoa paina kunnioituteissa kansalaisissamme? - Ilkka Luoma

Kuka uskaltaa luottaa näihin perussuomalaisista Liike Nyttiin loikanneisiin ihmisiin? En ainakaan minä, toivottavasti et myöskään sinä!

Minkä takia pienemmät kahvilat Kotkassa eivät vaadi henkilökunnalta kasvomaskin käyttöä? ABC:t ja Pressot hoitaneet asiat hyvin, samoin Kuusisen Kalamaja

Ei tullut Cederin takinkääntö yllätyksenä, kun vaalien jälkeen Reimarin kuvassa istui tiukasti kaulaillen Rinteen sylissä.

Vastuuton päättäjä kulkee Haminassa nuhaisena ympäriinsä eikä edes pidä kunnolla maskia. Tällaisen valitsette kaikkiin edustajistoihin edelleenkö?

Jos pimeällä kadulla näkee tumman hahmon, ei n-tai f-alkuisen, ihan haamumaisen pulliaisen, voi olla aika varma että kyseessä on rokotevastainen olio. Ei ilmaista rokotetta eikä heijastinta. Ei väliä itsestään eikä muista. Yäk

Kymen Vesi lähetti kirjeen. Vesilasku kasvaa eikä laskuun voi vaikuttaa, kun kiinteä hinta. No on kannustavaa puhtaan veden säästöä tämmönen monopooli. – Aappo

Naiselliset naiset kyllä kärsivät, jos armeija tulee pakolliseksi naisille.

Kaikki tuotteet 70% alennuksella houkuttelee! Mennessäsi huonekaluliikkeeseen vain ihan yksittäisiä tuotteita löytyy kovalla etsinnällä isosta myymälätilasta.

Miksi ette käytä FFP2-suojaimia, kun pelkäätte niin kamalasti saavanne koronan. FFP2 suojaa myös kantajaansa.

Se lupaus pitää: Äänestä ketä lystäät, mutta luepa ensin oppositiopuolueiden varjobudjetit, ja tiedoksesi että vappusatasta on maksettu ja maksetaan edelleen. Faktaa löytyy kun viitsit vaivautua, samoin polttoaineen maailmanmarkkinahinnoista.

Terveille ihmisille on palkinto jo sinänsä, että saa käyttää valintoihin irrationaalisuuksista riippumatonta mieltä. - Mäntti

Huikea tulkinta Anna-Liisan roolissa, Miia Maaranen! Kiitos elämyksestä! – ER

Haminan persujen vene vuotaa. Missä poliittinen moraali? Ja Liike Nyt on loikkareiden kierrätyskeskus. - Kansa muistaa

Kymsote suosittelee alueellisesti etätyötä, mutta Kymsoten oman henkilökunnan on noudatettava hybridimallia. Älä tee siis niin kuin minä teen, vaan tee niin kuin minä sanon.

Jokamiehen oikeuksiin kuuluu marjastaminen. Mutta jos marjapaikan takana ärisee karhu, voi olla viisasta hakea muita marjapaikkoja. Suomella on NATO:on liittymiseen täysi oikeus. Mutta, jos jäsenyyden takana ärisee karhu, voi olla viisasta hakea muita ratkaisuja.